Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Просто подорожуйте!!!

"Це найдрайвовіша і емоційніші моя подорож))"

Відгук туриста Аккорд тур Сісі (Рівне) на тур
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Мелодійний вікенд Краків, Братислава, Будапешт і Відень

Певно всі чули вислів «Неважливо скільки років твоім кедам, якщо ти в них гуляєш по Парижу»)) Так от по Парижу я цього разу не гуляла, але відвідала інші не менш прекрасні міста: Краків, Братиславу, Відень і Будапешт, і це щось.... враження просто не перевершені, емоції зашкалюють.

А тепер по ділу))) Тур організований продумано і виважено, звісно були нюанси з проходженнями кордонів, але про це нас відразу попередила наш керівник групи Іванка, (про цю талановиту дівчинку, я розкажу дещо пізніше). Отже перший день у Кракові, оглядова екскурсія по місту, велич Вавиля, ну тут все зрозуміло... далі переїзд у Братиславу і там ночівля у готелі, доречі, готель досить пристойний і сніданок смачний)). Оглядини Братислави та найочікуваніша поїздка до Відня, тут слів не підібрати... Австрія-то моя давня любов))) знову переїзд комфортабельним автобусом до Будапешту, ночівля у готелі, також не поганому, як для 3*, сніданок, та прогулянка на кораблику по Дунаю, і туууут... опа, безлімітна кількість шампанського))) приємний бонус)), і повернення додому)

І як обіцяла повертаюся до нашого керівника групи Іванни, ну тут низький уклін керівництву «Акорд туру»)) тому що у Вас працюють професіонали своєї справи. Так чітко, злагоджено і професійно як працюює Іванка, я щиро здивована, тому що на перший погляд у цієї тендітної дівчинки «стальний характер», вона вміє за лічені секунди зреагувати на будь яку ситуацію. Іванка, наш такий драйвовий відпочинок був лише завдяки тобі, я вже планую наступну поїздку і тільки з тобою, тому готуйся)))

І на останок хочу сказати, що хто хоче знайти негатив, знайде його будь де, тільки б бажання.

Всім добра) (

Реклама
Відгуки про інші тури