Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це варто пережити

"Неймовірно. Вражаюче. Незабутньо. Ось емоції, якими можна і варто поділитися уже під час туру "Кастаньєти іспанського серця""

Відгук туриста Аккорд тур Olena Yer (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Кастаньєти іспанського серця 3 дні в Барселоні

Неймовірно. Вражаюче. Незабутньо.

Ось емоції, якими можна і варто поділитися уже під час туру "Кастаньєти іспанського серця" (06.10-15.10.2019), керівник групи - Надія Цвяк.

Що з перших хвилин "зачепило" - це яскрава особистість пані Надії: її неподоланний оптимізм, вишукане мовлення, відповідальність і неабияка організаційна компетентність, уміння гідно вийти з будь-якої нестандартної ситуації.

Ще озираючись з "екватора" подорожі, уже можеш оцінити її продуманість. Від затишного Вроцлава - до урочистого Нюрнберга, від вишуканого Берна - до феєричної Барселони.

Тут усе і почалося...

Шокуючий Далі, вцілюючий у саму душу Гауді, і, як дорога до неба, - серпантин Монтсеррат.

Про власне храмовий комплекс не скажу нічого, адже до нього, я впевнена, має поїхати кожна людина, що має серце.

А потім яскрава і метушлива Ніцца, променисто сяюче Монако і дещо суворий. Мілан, колоритний Бергамо та вишукана Любляна.

Окрема розмова - про екскурсоводів. Переважно це люди ерудовані, комунікабельні, енергійні. Особливо тішить, що почали з'являтися україномовні гіди (Леся у Вроцлаві), хоча розумію, як складно забезпечити таку опцію. Тому наша щира подяка Світлані, Любові, Андрію, Лесі, Геннадію, Софії, ще одній Світлані та ще одному Андрію за спробу в обмежений час подати нам хоча б ескіз тих цікавинок, що мають потім пригадатися.

Рекомендації для тих, хто схоче (а я дуже раджу!) у цей тур:

1) довіртеся керівнику групи, бо він бачить усі ситуації в комплексі;

2) насолоджуйтеся враженнями, навіть якщо втомилися або не змогли зробити якесь тисячне фото;

3) не бійтеся побутових дрібниць, вони з надлишком компенсуються красою побаченого, а якщо ви ще й підключите перспективне планування (продуманий по погоді одяг та інші деталі побуту) - комфортна подорож вам гарантована.

Олена Єременко. Київ
Реклама
Відгуки про інші тури