Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший виїзд закордон

"Найкращий день народження в моєму житті"

Відгук туриста Аккорд тур Яра (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 09 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Вперше в житті я виїжджала за кордон, обравши для цього яскравого та незвичного досвіду власний день народження. Підготувалась заздалегіть, начиталась корисної інформації в інтернеті, вивчила інформацію по туру від самого "Аккордтуру" (до речі, дуже вичерпна, повна та зрозуміла інформація, за це окреме дякую!)... і виявилось, що інтернет та "поради досвічених мандрівників" не дають і сотої долі тих важливих даних, які ти отримуєш вже в поїздці! Дуже дякую Юлі, куратору нашої групи, за її відкритість та справді видатну терпимість! Якщо потрібно, вона і на пальцях пояснить, і сто восьмий раз на одне і те ж питання відповість, і сфоткає, і знайде загублених, і колектив сплотить, і проблеми вирішить. Щодо Юлії взагалі окрема жирна вдячність - так сплотити до купи різнобарвну та різнорідну публіку ще потрібно вміти. І це я не кажу про її гумор, дружелюбне і разом із тим професійне ставлення.

Щодо самого туру - було супер. Може здатись, що нічні переїзди - це дуже складно. Але якщо до них підготуватись (в тому числі і морально) та слухати поради куратора, все пройде набагато легше. До того ж, як тільки потрапляєшь в чергову країну і відправляєшься на першу екскурсію, дискомфорт та втома відразу зникають назавжди.  

В Угорщині було дружньо та сито. В Австрії - велично та патетично (а ще там неймовірно смачна питна вода у вуличних фонтанчиках). В Італії - надзвичайно круто! Мій особистий рейтинг - Венеція, Відень, Верона, Будапешт.

Чи буду я ще раз користуватись послугами саме цього турагента? - звісно що так!   
Реклама
Відгуки про інші тури