Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неперевершені емоції

"Проїхали 10 країн за 9 днів!!!"

Відгук туриста Аккорд тур mina (Хмельницький) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 06 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Апельсиновий рай відпочинок на морі Іспанії та Франції + Швейцарія!!!

Це вже сьома поїздка з Аккордом. Найдовша. Нам пощастило з усім: сиділи спереду, тому цілу дорогу могли спостерігати за навколишніми пейзажами. Це дійсно неперевершено. Гарний гід - Богдан Распутний, якому вдавалося тримати під контролем усі ситуації і непомітно згладжувати гострі кути (молодець!!! За 9 днів не виникло жодної конфліктної ситуації!). Гарні водії-професіонали (Володимир і Михайло).

Норнберг, цікава оглядова, червоне пиво (зайшли в кафе у старому місті, куди рекомендувала гід. Пиво смачне, але офіціант такий собі. Не захотів брати картку, довелося платити живими грішми. Не зовсім приємно...). У Ніцці пощастило з погодою, купалися. Харчувалися в Мак Дональдсі (там був російськомовний продавець араб, який допоміг розібратися з процесом замовлення, який відрізняється від того, до чого ми звикли. Крім того, там можна ходити у безкоштовний туалет протягом дня, ніхто не контролює).

Монако. Цікаво (дорогою завезли на парфумерну фабрику, де можна було купити духи). Можна подивитися як живуть багаті й понтові.

Марсель. Поки їхали в готель, то думали, що це якісь катакомби (хоча нас переконували, що це центр міста), тому вже було страшно. Реальність перевершила очікування: готель-апартаменти, навіть із посудомийкою (зрозуміло, що в ній потреби не виникло), непоганий сніданок: поряд із традиційними яєшнею і сосисками - смачнющі (як на мене) хрумкі французькі рогалики.

Іспанія. Дуже пристойний готель у районі Коста Браво, шикарне харчування. Можливість відвідати Барселону та інші об"єкти, передбачені програмою.

Швейцарія. Люцерн. Як на мене, то 38 євро за таке містечко забагато. Проте якщо не поїхати в Люцерн, то не можна потрапити на гру Пілатус. А це вже щось неймовірне. ДОрого!!! Проте воно того варте. Піднятися залізницею на висоту 1228 м, а спуститися канатною дорогою. Дух захоплює. Рекомендуємо!!! Бо після нічного переїзду просто 9 годин ходити Люцерном - це дико нудно. Щоправда, слід пам"ятати, що після спуску з гори магазини будуть зачинені, тому нічого їсти бульш-менш дешевого не знайдете. Треба купити раніше щось.

Гарний готель з неймовірною панорамою в австрійських Альпах, де цілу ніч чути дзвіночки корів ("мілки"). Проте на тлі шикарного краєвиду невігідно постає примітивний сніданок (найгірший із-поміж усіх)

Мюнхен. Змістовна і досить довга оглядова екскурсія, де гід покаже і розкаже, куди піти, що подивитися, де поїсти, де щось купити (на жаль, ми потрапили в місто в неділю, то купити не можна було нічого, оскільки магазини були зачинені).

Прага. Ціни - як в Україні. Магазин "Теско" навпроти готелю.

Про готелі: скрізь, крім Праги, були фени, в деяких холодильники. Все відносно чисто і зручно.

Дякуємо ВСІМ за подорож. Зокрема Богдану, водіям і всій групі за толерантність, розуміння, позитив

Інші відгуки mina

Реклама
Відгуки про інші тури