Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Премія для гіда!

" Незважаючи на те що поїздка розпочалась з непорозумінь , далі все пішло весело, цікаво, пізнавально і супроводжувалось невичерпним оптимізмом і гумором гіда)"

Відгук туриста Аккорд тур Катюша  (Хмельницький) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Група в тур зібралась "маленька" - 54 людини)

В мене чомусь асоціація з дитячим садочком, це така велика група дітей (хоча вікові рамки туристів далеко не дитячі) і вихователь (гід опікун групи). Можливо тому що всім потрібно все пояснювати, а деякі речі і по декілька разів: збиратись і виходити вчасно, дивитись за цінними речами, слідкувати за документами, не смітити в автобусі. т. д.

З цими всіма завданнями Олександр Трофімов вправлявся на всі 100%, хоча і казав що вперше має таку велику групу.

На жаль через "мега швидку " роботу прикордонників, в Будапешт ми потрапили лише у вечері.

Також хочу відмітити професіоналізм і почуття гумору у всіх екскурсоводів, яскраві жарти робили екскурсії легкими і невимушеними, не зважаючи на втому після переїздів)

Про красу міст які були відвідані по програмі туру, можна говорити годинами, але як кажуть краще 1 раз побачити....

Також варто зазначити водіїв маршруту, які через прикру неприємність вимушені були проходити кордон з нами на повернення в Україну самостійно, і організували все так чітко і злагоджено, що ті хто поспішав на потяг прибули на вокзал за 2 години до його відправлення

Тому всім премію за організованість, злагоджену роботу і стресостійкість ну і звичайно за надану нам туристам можливість насолоджуватись відпочинком, прекрасними містами не забиваючи собі голову різними організаційними моментами, то дуже круто насправді!!!

Реклама
Відгуки про інші тури