Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудові вихідні у Європі

"Їздили в тур з 12.10 по 16.10. Путівки придбали через сайт misto.travel - все просто і швидко. Виїзд був із вокзалу у Львові — для нас досить зручно, не треба було добиратись до "Терміналу А". Виїхали вчасно. "

Відгук туриста Аккорд тур Віктор (Скалат) на тур
Поїздка: 12 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Романтичне рандеву! Будапешт, Відень, Хевіз!

Їздили в тур з 12.10 по 16.10. Путівки придбали через сайт misto. travel - все просто і швидко. Виїзд був із вокзалу у Львові — для нас досить зручно, не треба було добиратись до "Терміналу А". Виїхали вчасно. Автобус комфортний, все справне, чисто і охайно. Трохи засмутило проходження митниці. Їхали через Краківець і там простояли майже 10 год. Але це претензія лише до самих митників особливо до польської сторони - чомусь в ночі вони майже не пропускали транспорт. Відповідно в Краків ми прибули вже майже під обід. Далі була піша екскурсія по Кракову, яку чудово провела місцевий гід. Сходили на дегустацію пива в місцеву броварню - все було суперово і дуже смачно. Також було достатньо вільного часу, щоб прогулятись старовинним Краковом. Далі був нічний переїзд у Відень. Там цікава пішохідна екскурсія по Відню, відвідали замок Бельведер і ввечері переїхали в Будапешт. Заселили нас у готель Bestline (3 зірки) за 10 км. ввід Будапешта. Готель непоганий, все чисто і акуратно, є гаряча вода, телевізор і інтернет. Зранку нас чекав сніданок - все було смачно. Далі нас відвезли на набережну Дунаю, де нас чекала екскурсія старовинною частиною Будапешта. У вільний час відвідали Рибацький бастіон на другій стороні Дунаю. А ввечері нас очікувала незабутня подорож на кораблику по Дунаю і море шампанського. Так співпало, що в цей день у дружини був День народження і хочемо подякувати Акордтуру за чудовий подарунок — для неї ця подорож на кораблику виявилась безкоштовною. Далі була ще одна ніч в готелі Bestline. Наступного дня до обіду у нас був вільний час і ми відвідали купальні графа Сечені. А після обіду ми переїхали в Егер на дегустацію вина і гуляшу після чого нас чекало нічне повернення у Львів. На цей раз митницю ми пройшли дуже швидко і в 6.00 ранку ми були вже у Львові. Там нас чекав ще один подарунок від Акорду піша екскурсія Львовом. Все на висоті.

Хочемо подякувати водіям — справжні професіонали все було чітко і злагоджено. Без жодних затримок у дорозі.

Окрема подяка керівнику групи — Кості — мегапозитивний, веселий, професіонал своєї справи. Завжди на місці з групою, все показав і підказав, де краще пообідати, де купити сувеніри, де обміняти гроші, куди сходити у вільний час. Все було чітко і пунктуально, на вищому рівні.
Реклама
Відгуки про інші тури