Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

В гостях у Швейцарії

"Ви хотіли відпочити в турі «В гостях у Швейцарії»? І не мрійте – це не відпочинок, … це драйв, енергетика, це шалені емоції! "

Відгук туриста Аккорд тур Sh (КИЇВ) на тур
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 18 «
Всі лідери

Відгук на тур В гостях у Швейцарії  Цюрих, Женева, Берн + Монблан

Ви хотіли відпочити в турі «В гостях у Швейцарії»? І не мрійте – це не відпочинок, … це драйв, енергетика, це шалені емоції! Настільки захоплюючі, що вночі в готелі ти не можеш відразу заснути, а подумки проходиш маршрут за день!

Почну з першого дня – нас зустрів гід Юрій Мороз, як на мене – один з найкращих в Аккорді. Щоб з різних людей – за віком, характером і темпераментом, із різних міст, зробити команду-сім’ю треба бути не тільки гідом, а й психологом-юмористом із спортивною витримкою і терплячістю. Непомітно для себе ми такою дружною командою й стали!

Нам дістався автобус і польська бригада водіїв, так як на сьогодні це є більш комфортабельні і надійні автобуси для подорожей по Європі. Веселі хлопці і професіонали, а мова – не бар’єр!

Я з Аккордом подорожую втретє і, якби було недостатньо якісно і добре, то вже точно обирала б інший варіант. Але цей тур був складений настільки вивіренно, що ми дякували організаторам за щоденно зростаючі емоції. Якби я складала особистий рейтинг місць і екскурсій по красоті і привабливості, то це була б точно така сама послідовність – що не день то яскравіший і цікавіший! Я вірю, що «В гостях у Швейцарії» входить в топ-10 найкращих турів Аккорду.

Перший день був транзитним, нас трохи затримали на кордоні та і в групі не набралося бажаючих заїзджати в Краків (я в тому числі – була, бачила, йдемо далі!)

Дві ночі поспіль були в Празі – приємний сюрприз: в останній хвилину нам змінили готель на 4* і зовсім поруч з метро. Більше чим добу Прага в нашому розпорядженні! Романтика, чудова погода (14 жовтня - + 24С), повний місяць світить і видно як вдень, а на завершення, якийсь вуличний музикант на Карловому мосту на аккордеоні шикарно виконував «Чотири сезони» Вівальді. Відчуття нереальності!

Далі – більше! Південь Німеччини – замок Нойшванштайн. Щоб мені не казали, а золота осінь – найкрасивіша, найяскравіша і моя улюблена пора року! І замок неймовірний! (бачила в других турах екскурсія коштувала понад 60 євро, ми ж це щастя отримали безкоштовно, так як маршрут до Швейцарії якраз пролягає поруч). Тоді монастир Етталь (красивий, милий і спокійний, з неймовірним органом і хором, про який я раніше якось і не чула, а за архітектурою мені більш італійський, ніж німецький). Далі містечко Оберамергау – нарешті ми повільно гуляли і насолоджувались різними і розписними будиночками.

З третього дня – вона – Швейцарія!!! Повторюсь, але знайомитись із Швейцарією треба саме в такій послідовності, як пропонує тур! І не дозвольте собі пропустити найкрасивіше – Рейнський водоспад, Швейцарську рів’єру, Оберленд і Інтерлакен – це найшикарніші місця і найсильніші емоції!!! А яка чиста, прозора вода! Навіть абсолютно випадково застали конкурс краси швейцарських корів – позитивчик! А екскурсійні вертольоти, що пролітають поруч зі скелями (не вище, а поруч по середині!) виглядають не більще комара. Завдяки досвіду Юрія (нашого гіда) ми дві екскурсії поміняли місцями, таким чином зекономили майже годину часу! І це в край напруженій програмі, коли кожна хвилина на вагу золота!

Екскурсію всі три дні в Швейцарії нам проводила Валерія - оце пощастило, так пощастило! Дикція, темп, співвідношення фактів, легенд і цікавинок (це не був нудний урок в школі!), юмор, професійна відповідь на всі запитання і просто приємна позитивна людина. Хто там наступний до Швейцарії – передавайте Валерії величезний привіт!

Ночували ми в Ансі (Франція), не дуже далеко від Женеви. Чарівне містечко! Екскурсія була 1,5-годинна вечірня, і я жалкую, що потім поїхала в готель, а не пішла бродити вуличками цієї французької Венеції.

Зворотній шлях наш проходив через австрійські Альпи – Зальцбург, Гальштат, Зальцкамергут. Всі чули, але це треба бачити!!! Неймовірно романтично! А Августинська пивоварня – це коли коли якийсь німець чи австрієць через 5 хвилин твій друг. Гул як у вулику, сміх, рікою пиво і неймовірний аромат м’яса і ковбасок.

На останній день Брно. Як би ви не втомилися, наскільки б вас не переповнювали емоції попередніх днів, підіть в місто, не пожалкуєте! Здається, в Чехії нема некрасивих містечок, але Брно – це релакс для душі. Гід начебто цікаво розповідала, і багато з групи її із задоволенням слухали, але я просто милувалася!

Чи були недоліки? а то дуже якось пафосний у мене вийшов відгук – так, були… багато туристів (особливо китайців). У мене понад 3000 фото за цю подорож (так красиво, що неможливо втриматись і не сфотографувати) так вони і туди потрапили. Що вже зробиш… Але ж які відчуття від туру! Заздрю тим, хто збирається в гості до Швейцарії! У вас все попереду!

Інші відгуки Sh

Календарь 25.03.2021 - відгук на тур Турецька Арабеска…
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури