Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Париж як перше кохання

"Весь тур був схожий на приємний сон, який залишився в пам‘яті, серці і на світлинах..."

Відгук туриста Аккорд тур Forget-me-not (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 06 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три дні в Парижі + Діснейленд

Знайомство почалося з керівником нашої групи-Наталією Калугіною. Надзвичайно хороша, приємна дівчина, яка все підскаже, допоможе і стане вашим другом на період відпочинку.

Тур «Три дні в Парижі»-як сон, мрія, яка здійснилася... Париж-він і в дощ Париж. Особливий. Як перше кохання, яке запам‘ятається на все життя.

Мені надзвичайно сподобалася поїздка, міста зачаровували своєю красою, а я тішилася і робила безліч фото.

Не вагайтеся щодо цього туру, все пройшло вдало і залишило в пам‘яті приємний спогад. Мрію відвідати Норвегію з таким чудовим керівником-Наталією Калугіною-світлою і приємною людиною.

Звичайно, є свої недоліки, але аккорд тур гідно відповів на невдоволену реакцію людей. (По дорозі до Праги у нас зламався автобус, ми стояли 7 годин. Пасажири звинувачували водіїв, а то й самого керівника групи. Натомість аккорд тур подарував екскурсію на кораблику в Празі всім учасникам туру, в результаті чого всі залишилися задоволеними. Дякуємо!!

Тож, любі подорожуючі, не звинувачуйте ваших керівників у неочікуваних неприємних ситуаціях на дорогах, погоді, тощо, бо вони хочуть для вас якнайкращого і вкладають душу у роботу. Наталя так точно.

Реклама
Відгуки про інші тури