Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Весела та цікава відпустка

"5 днів пролетіли непомітно в безмежжі цікавостей та емоцій"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Ковель) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Хочу подякувати Аккорд туру за можливість отримати массу емоцій за невелику суму, без переживань через купу документів, бронювання та поселення в готелях і можливість за невеличкий період часу побувати у декількох країнах і неймовірно гарних містах.

Хочу подякувати нашому керівнику групи, гіду Олександру Трофімову, за розуміння, терпіння та підтримку.

Не можу змовчати про пікантну ситуацію із курткою, яку я забула в багажнику, а на дворі було прохолодно і на екскурсію хотілося піти. Так наш гід, Сашко зняв із себе свою куртку та віддав мені. Вважаю це достойним поступком. Справжній чоловік і джентльмен. Особисті якості тільки підкреслюють професійні. Чемний, мирний, добрий і водночас терпеливий, уважний, чіткий, лаконічний. Йшов назустріч побажанням туристів (ми по часу не встигали на одну із екскурсій, але все ж таки потрапили на омріяні Сечені) і з розумінням ставився до пікантних ситуацій. Хочеться побажати Сашку кар'єрного росту і особистого розвитку, багато нових цікавих турів і маршрутів.

Відразу скажу, що подорож захоплююча, але не легка. І виною цьому нічні переїзди, але ж " бачили очі, що купували". Ніжкам і спині буде важкувато, але в тяжкі періоди відкривається друге дихання і ти бігаєш по місту із новими силами і таке враження, що з новими ногами) як порада для інших з собою варто взяти подушечку для шиї і можливо кремчик від отікання. Не варто брати з собою купу одягу, декілька змінних речей буде достатньо, але обовязково мати щось тепле, а найголовніше це зручне взуття. Обов'язково запасіться витримкою і позитивом) Санітарних зупинок цілком вистачало. Готелі на нормальному рівні, всього для комфортної ночівлі вистачає, поселення швидке. Екскурсії у відвіданих містах цікаві та вичерпні, проведені професійними екскурсоводами. Вільного часу вистачає на все, і погуляти по сподобавшимся місцям, і на кафешки, і на шопінг. Водії автобусу висококваліфіковані, вправно їздять і допомагають туристам із багажем.

Все було шикарно! і пройшло на відмінно.

Всім бажаю побільше цікавих подорожей, захоплюючих емоцій, позитиву та незабутніх вражень!
Реклама
Відгуки про інші тури