Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпустка з друзями

"Все було дуже класно організовано: чистий і комфортний автобус, водії - справжні професіонали, керівник групи організувала все на високому рівні. "

Відгук туриста Аккорд тур Maksisooookay  (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Фантастична четвірка: Амстердам, Брюссель, Люксембург та Берлін!

Доброго дня! Хочу поділитись враженнями від, першого для себе, автобусного туру «Фантастична четвірка: Амстердам, Брюсель, Прага та Берлін!» який відбувся в період з 13.10.19 по 18.10.19.

Ми з друзями запланували поїзду задовго до початку туру, а автобус вже був на половину заповнений, тому сумнівів, що тур відбудеться не виникло. Залишилось з нетерпінням чекати подорожі.

І ось настав цей довгоочікуваний день і ми почали свою поїздку в комфортному і чистому автобусі із знайомства з нашим керівником групи Мар’яною Крупняк, яка пояснила нам всі тонкощі туру і надала всю необхідну інформацію, організувала все дуже професійно від організаційних моментів до проведення дозвілля в автобусі (вмикала дуже цікаві фільми, завдяки яким час в дорозі пролітав непомітно). Мар’яна - справжній професіонал своєї справи, завжди позитивна і усміхнена дівчина, яка заряджала всю групу позитивною енергією впродовж всього туру навіть в найскладніші моменти подорожі робила все, щоб група не втрачала ентузіазму і трималась позитивної хвилі. Як зрозуміти що тур пройде добре ще до початку поїздки? Все просто! Якщо в інформаційному листі в стрічці «керівник групи» буде вказано «Мар’яна Крупняк» то ви можете бути впевнені, що подорож пройде на ура:)

Сам тур мені сподобався, попри те, що це не просто, подолати таку відстань в автобусі за такий короткий проміжок часу, але воно того варте. Вся втома нівелюється отриманими враженнями. Тур дуже насичений і цікавий, пропонується багато екскурсій, екскурсоводи розповідають дуже цікаво, бездоганно знають місто, підкажуть де поміняти гроші, де смачно поїсти і т. д.. Тому якщо ви думаєте їхати в автобусний тур, чи не їхати скажу вам: однозначно їдьте! Ви точно не пошкодуєте!

Дякую всім, хто причетний до того, що цей тур був можливим, ви круті і робите потрібну справу, адже найкраще що може бути в житті - це емоції! Благополуччя вам і процвітання:) До нових зустрічей!:)
Реклама
Відгуки про інші тури