Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірний Рим

" "

Відгук туриста Аккорд тур Татьяна  (Харків) на тур
Поїздка: 09 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрет вічності… Рим + Верона, Сан-Марино і Венеція

Це була наша перша мандрівка автобусом (до цього часу подорожували тільки літаком), тому враження досить не однозначні.

Плюси.

Тур гарний тим, що в Римі було три повних дня і ми «спокійно, 22-25 км. в день -:)» змогли прогулятися і максимально, на скільки це можливо побачити місто. Ніякі фото та відео чи розповіді інших не зможуть передати дух та неймовірну красу Риму, його потрібно побивати самостійно и, особисто моя думка, менше ніж на 3 дні не має сенсу туди їхати.

Також плюс цього туру, що у Венеції ми провели цілий день чого в принципі достатньо щоб отримати хоч якесь уявлення про місто. Саме враження від Риму та Венеції згладжують інші не дуже приємні моменти. Верона та озеро Гарда також дуже гарні місця, які потрібно побачити і те, що ми побували там на початку мандрівки дуже правильно, оскільки після Риму там було б не цікаво.

Ще одним «плюсом» поїздки була наша супроводжуюча Ірина Петраш, яка по максимуму докладала зусиль протягом усього туру та завжди була поруч, переживала за кожного як за себе і завжди допомагала чим могла. Водіям також окрема подяка.

А тепер про те, що не сподобалось та розчарувало.

Будапешт ми не побачили як і більшість туристів цього туру. В програмі туру потрібно писати 98 % того, що в Будапешт ви не попадете!!!!!! Мене це дуже розчарувало, так як надіялась хоч на не велику зупинку та прогулянку, без якої їхати було досить важко.

Ні Болонью ні Падую ми також не побачили та й в Сан-Марино заїхали на годинку галопом, так як фізично не встигали ((((((((

Готелі були жахливі!!!! (крім першого під Римом). Під Римом ми жили в готелі 4 (3) зірки, які йому присвоїли років 60 назад (до речі платили збір по 6 євро з людини в день!!!!!!, як за 4 зірковий готель), а в реальності він не тягне навіть на 2 зірки!!!!! Стакан гарячої води 1 євро))))))) За ту ціну, яка зазначена на Booking, можна знайти набагато кращі готелі, хоча, можливо для Акорда ціна зовсім інша або є ще якісь причини чому вибрали саме hotel Capitalinn. До центру Рима їхати з пересадкою хвилин за 40-50.

Не зважаючи на певні мінуси організації туру, відпочили досить гарно, враження від Риму та Венеції неймовірні.
Реклама
Відгуки про інші тури