Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

-

"-"

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (Нікополь) на тур
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Перший раз поїхала з Акордом в свій перший автобусний тур, було легке хвилювання з приводу того, як все пройде, але воно виявилося марним. Тур просто чудовий

Хочу подякувати Аккорд-тур за відмінну організацію поїздки. збір групи, виїзд - все комфортно, по часу, без затримок. Я залишилася абсолютно задоволена, тур дуже сподобався: вражень - море

З нами їздив в тур прекрасний керівник групи Олександр Железняк. Найдобріший і позитивний, володіє масою цікавої інформації по країнам в турі і дуже цікаво розповідає, інформації багато, але ми все слухали з величезним задоволенням. Сподобався своїм професіоналізмом і ставленням до всієї групи. Все було чітко, злагоджено і комфортно. Всім допомагав і все розповідав, було б класно ще десь з ним поїхати.

Вражень від такої подорожі дуже багато і їх не описати словами. Гарно підібрані країни, які є дуже контрасними і різними.

Ще раз Величезна Подяка нашому супроводжуючому Олександру, водіям Анатолію і Олександру. Здоров'я вам, успіхів, бажаю їм хороших, добрих, вдячних туристів, а головне - терпіння у вашій нелегкій роботі!
Реклама
Відгуки про інші тури