Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасна Венеціанка ПРЕКРАСНА

"До Європи автобусом - це було вперше!!!"

Відгук туриста Аккорд тур tanyha111 (Кам
ще
19
фото
Поїздка: 09 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Тур Прекрасна Венеціанка було обрано з перших хвилин відвідування тур фірми Море-море м. Кам'янець-Подільський.

Стільки відгуків та рекомендацій!!!))) І собі захотілося мати такі гарні враження та чудові фотографії на згадку.

На сайті самого "Аккордтуру" є відео щодо туру і це дуже доречно для тих хто їде вперше!!!! (до речі, дуже вичерпна, повна та зрозуміла інформація)... також виявилось, що інтернет та поради людей які вже були в таких подорожах не дають повної уяви тих важливих даних, які ти отримуєш вже в поїздці!

Тур почався з невеликого дощику, а це за народними повір'ями був чудовий знак, що все буде добре!

Як гадалося — так і сталося!!!

В терміналі А після оголошення посадки, біля автобуса (нашої домівки на 5 днів) нас зустріла Чарівна панянка, прекрасний керівник групи Юлічка Бородіна. Вона зробила наш відпочинок незабутнім. З першої ж секунди людина зачарувала своєю посмішкою та добрими оченятами.

Завжди давала компетентні відповіді щодо міст які ми відвідували, інформацію подавала дозовано та помірно, а це дуже важливо!!! коли ти за короткий період охоплюєш стільки міст та країн Ц в голові ненароком починається каша. Інколи питання повторювалися, але ця добра)))))) та терпима людина із залізними нервами завжди з посмішкою давала відповіді на них знову, знову і знову.

Боялася нічних переїздів, але після чотирьох днів відкрилося друге дихання і можна було повторно вирушати в дорогу!!!

Готелів, в яких ми ночували, було два. Все на достойному рівні, і рушнички, і чистота, і навіть косметика. Сніданки були повними та з великим вибором страв та напоїв!!!

Оглядові екскурсії проходили на одному диханні екскурсоводів. Виокремити когось окремо — неможливо!!! Всі по своєму були цікавими)))

Найбільше вразила Венеція. Фільм Турист після туру дивилася вже два рази)))). Рекомендую подивитися перед туром Орел та Решка (перезавантаження) - є деякі цінні поради!!!

Дякую усім за чудовий тур!!!

Реклама
Відгуки про інші тури