Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий початок для знайомства з Італією

"Неймовірний тур, він залишив після себе скільки емоцій та вражень, що пройшло пару місяців, але він досі емоційно не відпускає, і ти кожну мить хочеш повернутися назад)))"

Відгук туриста Аккорд тур Len_chik (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Соковитий вікенд: Верона, Рим, Венеція!

Данний тур - це була моя перша поїздка в Європу. Дуже ретельно вибирала тур, хотілося і відпочити, і якнайбільше всього оглянути та познайомитись із Величною Італією тет-а-тет. В данному турі я все що запланувала - все отримала: -)

Було море емоцій, море позитиву та океан яскравих вражень. Дуже інформативні та ретельно підібрані оглядові екскурсії, після яких майже не залишалось туристичних пам'яток, які б ти не бачив, а ти знав про міста майже все цікаве. Факультативні екскурсії ще глибше розкривали колорит та атмосферу міста.

Тур не може бути вдалим без хорошої компанії та без компетентних та позитивних супроводжуючих, і все це в мене було. Велике дякую нашому гіду Ірині та водіям, вони робили все для того, щоб нам було комфортно та ми отримували задоволення від поїздки.

Тур однозначно рекомендується для подальшого споживання))))))) Також увагаа після даного туру може прогресувати бажання до подорожей.
Реклама
Відгуки про інші тури