Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Релакс відбувся

"Релакс відбувся. Сонце, море, гарний настрій, приємні люди і зустріч з новими містами ,місцями. Красааааааа "

Відгук туриста Аккорд тур Semper.sv (Рівне) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 14 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Вітання. Хочу поділитись враженнями від поїздки. Спогади приємні, теплі, як і погода, яка нас радувала сонячними вересневими днями. Дуже хотіли  побачити саме Тірренське узбережжя, тому вибрали цей тур, залишились задоволені. Неаполь, середньовічні містечка, живописне побережжя, гарний готель у Байї Доміції вповні продовжили літо, вразили, поніжили. Величний Рим не залишить нікого байдужим, зручне добирання до готелю дало можливість використати час на власний розсуд, побачити щось своє. У Флоренції були вдруге, тому більше гуляли та наповнювались, відкривали щось нове. Нарешті побачила Венеції: притягує повернутись ще. Симпатична Любляна і озеро Блед - час для роздумів та споглядань.

Але насамперед треба згадати людей, які нас супроводжували: водії професійно рулювали, група підібралась мандрівника, позитивні люди, які не створювали один одному проблем, були пунктуальні, що не мало важить. Тому дякую всьому гурту за компанію і за наші народні співанки.

Окремо хочу подякувати Лєночці, нашому супроводжуючому. Врівноважена, позитивна, організована, не байдужа до справи, яку робить. Це так важливо. Зуміла організувати наш автобусний, екскурсійний, відпочинковий простір швидко і чітко, тому, вважаю, побачили багато, стомились мало, не було збоїв, не було нервів. Фільми, карти, словники, коментарі, а головне позитивне мислення - усе в точку. Тому РЕлАКС відбувся. Всім спасибі
Вітання. Хочу поділитись враженнями від поїздки. Спогади приємні, теплі, як і погода, яка нас радувала сонячними вересневими днями. Дуже хотіли  побачити саме Тірренське узбережжя, тому вибрали цей тур, залишились задоволені. Італійський смак і колорит, живописне узбережжя, гарний готель у Байї Доміції вповні продовжили літо, вразили, поніжили. Величний Рим не залишить нікого байдужим, зручне добирання до готелю дало можливість використати час на власний розсуд, побачити щось своє. У Флоренції були вдруге, тому більше гуляли та наповнювались, відкривали щось нове. Нарешті побачила Венеції: притягує повернутись ще. Симпатична Любляна і озеро Блед - час для роздумів та споглядань.

Але насамперед треба згадати людей, які нас супроводжували: водії професійно рулювали, група підібралась мандрівника, позитивні люди, які не створювали один одному проблем, були пунктуальні, що не мало важить. Тому дякую всьому гурту за компанію і за наші народні співанки.

Окремо хочу подякувати Лєночці, нашому супроводжуючому. Врівноважена, позитивна, організована, не байдужа до справи, яку робить. Це так важливо. Зуміла організувати наш автобусний, екскурсійний, відпочинковий простір швидко і чітко, тому, вважаю, побачили багато, стомились мало, не було збоїв, не було нервів. Фільми, карти, словники, коментарі, а головне позитивне мислення - усе в точку. Тому РЕлАКС відбувся. Всім спасибі.
Реклама
Відгуки про інші тури