Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Пикничок в Амстердаме httpswwwaccordtourcomtours1188vse_avtobusnyye_turyniderlandy

"Весело. Цікаво. Різнобарвно."

Відгук туриста Аккорд тур Борщ (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пікнічок в Амстердамі 

Освоєння "нових земель" за допомогою Аккорд Туру цього разу я продовжив "Пікнічком у Амстердамі", рейс 338. Вийшла чудова весела пригода з можливістю познайомитись не лише із ще незнаними для мене Нідерландами, але й з новими людьми. І у цій шикарній компанії відсвяткувати свій черговий день народження!

Митниця цього разу дала "добро" без зайвих нервових очікувань за рекордні майже 2 години. І вперед за новими емоціями та враженнями! Наш невгамовна зірочка-енрджайзер - керівник групи Орися Кушнір, зробила все, щоб нам було цікаво, весело, і головне спокійно та комфортно будь-де. При цьому із безліччю, своєчасно наданої, допоміжної інформації по країні перебування. Все до чого вона бралась - на високому професійному рівні, дуже-дуже відповідально і в той же час - яскраво, безпосередньо та весело. Орися, дякую, ти неперевершена молодчинка!!!!!!!

Погода нас радувала своїм сонечком та теплом майже в усіх країнах. Навіть дощі та дощики Нідерландів, завдяки фантастичним гідам екскурсоводам не дошкуляли. Саме вони показали нам своїми закоханими у ці країни очами усе навкруги. Монументальний красень Вавель у Кракові. Відновлений, немов міфічний Фенікс, Дрезден із неперевершеними будівлями та історичними пам'ятками. Ланшафтний скельний парк Бастай, справжня Саксонська Швейцарія на Ельбі. Вразило настільки дбайливо німці поставились до збереження справжньої природної автентичності цієї місцевості. Дві доби у Нідерландах дали можливість побачити геть різну країну. І тиху, розмірену її частину у Заасен Сханс, Делфті та Волендамі. Державницьку у Гаазі. Сучасно робочу у Роттердамі. І безумовно яскравий, неперевершений, особливо нічний - Амстердам! Від себе, рекомендую відвідати Моравський Крас у Чехії - печерне сталагмітово-стлактитове місто-палац. Яка неземна кам'яна краса, захват від розмірів цього природного чуда. Чудова акустика у одній з залів, де пролунав виконаний нами може й не професійно, але від душі гімн нашої України. Безумовно кожна країна була нами відтестована своїми гастрономічними смаколиками - німецькі ковбаски та свина рулька, нідерландський haring із маринованими цибулькою та огірочком, по своєму смачне у кожній країні пиво та всюди файна ароматна кава. Все було пречудово!

Аккорд, дякую за веселку вражень та емоцій, Ви як завжди на висоті!

Інші відгуки Борщ

Календарь 27.12.2018 - відгук на тур Сонячний поцілунок Барселони
Голосов 0
Календарь 20.10.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури