Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший і дуже крутий досвід перебування за кордоном!

"Я дуже вдячна Аккорд Туру і особливо нашому керівнику - Роману Зінькевичу за таку круту подорож! "

Відгук туриста Аккорд тур karenpdsh (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Спочатку я дуже сумнівалася, чи варто брати автобусний тур, адже це так важко витримати цілий тиждень поїздок в одному положенні - сидячи. Тому ми з подругами обрали не дуже довгу поїздку, до того ж, ціна була вражаюче вигідною. Як тільки ми підійшли до нашого «залізного коня», я зрозуміла що все буде чудово.

Автобус виявився дуже зручним новеньким Мерседесом, а водії були досить привітними і дружелюбними. Вони перевозили нас з комфортом і безпекою.

У тура добре прописана чітка програма, Яка передбачає відвідування цікавих місць і наявність хороших екскурсій. Наврядчи мені б настільки сподобалася європейські міста, якби у нас не було такого хорошого керівника. Нашу туристичну сімейку очолював Роман Зінькевич. Не дивлячись на те, що йому лише 21 рік, він виявився дуже відповідальним хлопцем. У нього все було чітко сплановано, за весь час поїздки у нас не виникло жодних форс-мажорів. Він не просто чітко виконував свою роботу, а й з легкістю йшов на контакти з клієнтами (постійно пояснював, що передбачає та чи інша екскурсія, радив, яку з них краще обрати і т. д.). І не можна не відмітити його персональні якості, адже завдяки Ромі ми зі всією групою дуже здружилися. Найбільше мені сподобався вікенд в Будапешті і прогулянка на кораблику Дунаєм. Я дуже вдячна Accord туру і Роману Зінькевичу особливо за таку чудову поїздку, незабутній експіріенс і просто крутий відпочинок. Надіюсь, що це буде не остання моя подорож з вами!
Реклама
Відгуки про інші тури