Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Свіжий ковток творчості

"Поїздка, яка мене надихнула....і людина, яка стала знахідкою та прикладом"

Відгук туриста Аккорд тур Inna Honchar (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 19 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Відрядження до Парижа Париж, Мюнхен, Відень, Прага + Діснейленд

Це був мій не перший автобусний тур до Європи і міста, які ми відвідали теж уже були тікнуті у списку того, що хотілось би побачити, але ще влітку заговорили із сестрою про таку поїздку, щоб перезагрузитись і так, як у цьому турі міста та місця про які мріють тисячі я погодилась ще раз поїхати по накатаному маршруту, крім Праги і Мюнхену і поїхати не як керівник групи і керівник програми вивчення іноземних мов у таких коротких поїздках, а тобто інтелектуального туризму, а як ТУРИСТ.

Декілька разів ця поїздка була під питанням, але..... все йшло до того, що їй бути))))

Вразила Нормандія (міста Руан, Трувіль, про які ти читав ще в школі у творах зарубіжної літератури), Прага (екскурсія на кораблику) та вежа Монпарнас з якої відкривається неймовірний вид на Париж, про яку я не чула 7 років тому, бувши у Париж, сам Париж своєю красою, Краків просто уже другий дім, куди повертатись завжди хочеться. І як завжди можливість попрактикувати свій English, French, Polish))))

Хочу подякувати своїй колишній роботі, з якої звільнилась і тому поїхала, бо з'явився час)))))))

Дякую екскурсоводу Олесі за новий погляд на нічний Париж (екскурсія "Вогні нічного Парижу")))

Велике дякую, Юлі Малецькій, яка підібрала саме цей тур)))

А ще найбільше дякую нашому керівнику групи Володимиру Ціті, котрий попри свій вік (молодий), сама розуміючи, як це відповідально та не легко бути керівником групи, тримав нас в "єжових рукавицях", дисципліна, порядок, що дуже важливо! Розуміння своїх туристів та вміє слухати усіх та кожного. По дорозі розповідав багато цікавого по дорозі попри екскурсії. Коли у нас запитували, хто у Вас керівник групи, от у нас Діана, Марта (нічого проти не маю))) ми говорили, "а у нас ВОВА)))))) Всі запитували чи комфортно із чоловіком їхати у тур, на що ми відповідали, що "він дуже класний, молодець і просто крутий". Для мене важливі люди, хто на своєму місці та любить тим, чим займається, так от це про Вову)))

Поїздка та ВОВА надихнули на нові проекти та купу ідей! Тому, якщо в автобусний тур, то тільки з Володимиром!!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури