Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Як кажуть львівяни - перфект

"весь тур був організований нашим гідом Оксаною Головко дуже класно: все побачили, море вражень,хороший настрій .Рекомендую цей тур .Все що написано правда, ніяких перебільшень. "

Відгук туриста Аккорд тур Lanasheva (Львів) на тур
Поїздка: 21 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Любов і голуби… Париж, Франкфурт, Дрезден і Прага!!!

Наш тур можна описати так: ВСЕ Склалося - маршрут, водії, автобус, проходження кордону, погода і супровід нашої неперевершеної Оксани Головко. Цей маршрут ми з друзями обрали не випадково. Любов і голуби дає можливість за 6 днів побачити 4 країни і 2 дні бути в Парижі. Завдяки правильній логістики Оксани ми не були голодні, знали де туалети, супермаркети, не стояли в корках, побували на всіх запланованих екскурсіях. Особливо хочемо подякувати за екскурсію в Фонтебло (замість Версаля, де зараз проблема попасти через китайських туристів). Це варто того щоб побачити!  

Оксана Головко так організувала всіх нас так , щоб нам було комфортно в автобусі: хороша музика, фільми. А як ми співали ретропісні!!   Рекомендую цей маршрут: ви побачите відновлені Дрезден та Франфурт, чарівні Краків та Прага. Рекомендую поїхати в Рюдехайм: гарні краєвиди річки, виноградників, дегустація місцевих вин. Як кажуть у нас у Львові - воно того варте. Після цієї поїздки думаю що Аккордтур починає відновлювати своє реноме хорошої фірми на ринку турпослуг і набирає на роботу людей які професіонали.  

 

 

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури