Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутна мандрівка

"Весь тур пройшов на одному диханні, це була казка."

Відгук туриста Аккорд тур Анатолий (Одеса) на тур
Поїздка: 23 вересня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Октябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Пройшов майже місяць з того часу, як я скористався можливістю, представленою "Аккорд туром" для подорожі в турі «Побачення в Парижі». Вся наша група з першої хвилини подорожі занурилась в хвилю зачарованих вражень і в дуже короткий час стала частиною одного цілого – того, що об’єднало нас в даній подорожі. Це стало можливим, в значній мірі дякуючи нашому гіду Олені Угленко, яка нас в даному турі об’єднала в гурт "Європейська прогулянка". І велика їй за це наша подяка.

Сама мандрівка скомпонована так, як доцільніше для нашої подорожі. За короткий час ми побачили багато цікавого, пересуваючись від одного міста до іншого, і не почували втоми, так як відпочивали в затишних готелях. А головна ціль нашої подорожі - безсумнівно Париж. А це не тільки ейфорія, це все те, що було парадом наших фантастичних вражень в цій екскурсії

Пам’ятки історії поринули нас в далеке минуле; - епоху Генріха IV, Людовіка 14, Бонапарта…, Жанни Дарк, - тобто все те, що складає визначну історію людства. Ми вдячні гідам, які проводили з нами час і розповідали про цікавіші епізоди історії Франції, Зальцбурга, Будапешта, Мюнхена. Мені сподобалось те, як проводилася екскурсія в Нанті. Запам’яталась інформація гіда про Монмарт - візитку Парижу. А в Руані та Довілі, куди ми потрапили в той же день, навіть потужна злива не затьмарила вражень. Ми вдячні і нашим водіям Славі і Віктору - які були не тільки віртуозами водіння автобусом по автобанам і вузьким вуличкам європейських міст, а й чутливими до наших бажань.
Реклама
Відгуки про інші тури