Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження та спогади

"Якби я міг повернути час назад..."

Відгук туриста Аккорд тур Грей (Кам
Поїздка: 29 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Празьке дежавю Прага + Відень

Давно мріяв побачити світ хоч краєм ока, та нарешті здійснив задумане. Такого розмаїття емоцій та почуттів у мене давно і ніщо не викликало. Тур пройшов без перебільшення бомбезно.

Хочеться відмітити водіїв. Професіонали свого діла, працювали без будь-яких огріхів. Жартівливі, що я особисто знаходжу як великий плюс, особливо в ранкові моменти після нічних переїздів. Адже саме в цей час веселе та дотепне слівце може викликати посмішку на заспаних обличчях пасажирів.

Проте найбільше хотілося би похвалити Вікторію Петрик - нашого гіда, яка, як говориться, була з нами "і в сніг, і в зливу"). Дуже сподобалося те, як вона на під'їзді до кожного міста проводила коротку словесну екскурсію, через що я буквально сам проживав всі описані нею історичні події. Надзвичайно добра та чуйна дівчина, постійно допомагала кожному пасажиру та ні разу не відмовила у будь-якому проханні. Також вміло організовує співпрацю з екскурсоводами, що теж не можу не записати їй у величезний плюс. Зважаючи на все вищесказане, кожному рекомендую тури з цим гідом.

Декілька слів про екскурсоводів. Завдяки якісній роботі гіда, наша група завжди вчасно починала екскурсії. Екскурсоводи розповідають цікаво та змістовно, так, що поневолі заслуховуєшся і повністю проникаєшся історією таємничих давніх міст Європи. Добре орієнтуються у своїх містах, завжди підкажуть, де можна купити сувеніри на згадку. Мої враження від їх роботи однозначно позитивні.
Реклама
Відгуки про інші тури