Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій день народження в Італії!

"Побачити Італію було моєю давньою мрією і от вона здійснилась саме на день народження)"

Відгук туриста Аккорд тур Віра (Ходорів) на тур
Поїздка: 13 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Доброго дня! Хочу поділитись з вами своїми враженнями і подякувати Аккорд-туру за моє неймовірне знайомство з сонячною Італією.  

Раджу цей тур для тих, хто дійсно хоче побачити Італію і насолодитись нею в повній мірі. 10 днів пролетвли як одна мить, незважаючи на те, що були дійсно насичені і кілометрами і розповідями і враженнями... Не даремно наша чарівна Олічка Єфімець весь час називала нас "Мої невгамовні"))))

Наше зайомство з Європою розпочалось з казкового Будапешту на могутньому Дунаї. Потім була ніжна і Любляна і мальовниче озеро Блед. Ну і нарешті вона, така омріяна Італія... Різноманітна, яскрава, з ароматом запашної Маргарити і присмаком терпкого Кьянті))

10 днів подорожі це ідеальна можливість побачити все чого прагне душа. Особисто я не відвідувала багато екскурсій, так як в Римі на мене вже чекали друзі і знайомство з вічним містом у мене пройшло в більш розслабленому ритмі. Окремо хочу подякувати Аккорд туру за прекрасну екскурсію, подаровану на день народження - було неочікувано і дуже приємно)  

Загалом вся подорож залишила лише теплі і приємні враження, як від побаченого навколо, так і від прекрасної організації самого туру. Величезна подяка нашим водіям і звичайно ж нашиму керівнику Ользі Єфімець - за комфорт, надійність і впевненість що кожне завтра буже ще краще ніж сьогодні.  
Реклама
Відгуки про інші тури