Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відмінний був би тур

"Відмінний був би тур, якби ми не втрачали зайвий час завдяки водіям. Цікава програма, відмінна організація та вельми приємний організатор. Але ж, мі дійсно кружляли дорогами, повертали не там та не туди."

Відгук туриста Аккорд тур Tch (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

По крокам.

55 туристів в одній групі це дійсно забагато, але наш організатор Яна успішно забезпечувала дотримання порядку.

Краків: відмінний готель, умови та сніданок. Трохи зайвого покружляли по місту, але встигли на екскурсії та в Тропікарій.

Прага: завдяки "мистецтву" водіїв спізнилися на все! Пробігли оглядову екскурсію, відмінили всі інші! Встигли отримати задоволення на кораблику - ця екскурсія були лише для нас, без об'єднання з іншими групами. Готель - взірець соціалістичного реалізму, сніданок - взагалі Радянський союз з чергами та бійками за їжу.

Відень: так, знову трохи часу втратили на переїздах, але на знайомство з містом залишилось достатньо. Під'їжджаючи до Будапешту знов кудись не туди звертали, а в самому Будапешті просто нехтували правилами дорожнього руху....

Будапешт - так, щастя є!! - нам змінили автобус та водіїв. Талантом організатора ми не втратили жодної хвилинки й скрізь встигли. Весь день користувалися "чужими" автобусами, але скрізь встигали. В повній мірі побачили, що навіть наші водії в Європі здатні безпечно вести автобус й саме туди, куди нам потрібно.  Готель - не в центрі, але зручний. Сніданок - відмінний.

Загальний підсумок.

Так, за 5 днів можна відвідати 4 країни, познайомитись з 4 величезними містами Європи. Але, це дійсно знайомство. Це можливість визначитися чи цікаво це. А вже далі шукати та знаходити можливість витратити на кожне місто 2-3 дні щоб змінити поверхневе знайомство на нормальне ;)
Реклама
Відгуки про інші тури