Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня відпустка та шкільні канікули

"Якщо бажаєте нових вражень, збирайте валізи та гайда у мандри"

Відгук туриста Аккорд тур Катерина (Черкаси) на тур
Поїздка: 29 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Романтичне рандеву! Будапешт, Відень, Хевіз!

Давно мріяли про подорож до Європи, та нарешті зібрались на шкільних канікулах. Обирали тур навмання: ціна доступна, три країни, зручний час для виїзду зі Львова та повернення. Не пожалкували!!!

Дуже багато позитивних емоцій від краси Відня та Будапешту. Доречі, Будапешт всій нашій сім'ї сподобався більше, особливо вечірня екскурсія на кораблі - варто їхати лише заради цієї краси. Пам'ятні місця та будапешьська архітектура не поступаються Віденській, а краєвиди з Буди на Пешт просто казкові. Достатньо вільного часу після екскурсій для купівлі сувенірів та променаду по вузеньким вуличкам. У вільний час ми також добрались на метро до купалень Сечені. Запам'яталось на все життя, як ми не знаючи ані угорської, ані англійської мови (рівень школи) мовою жестів та бумаги з ручкою купляли квитки на метро в автоматі та квитки в касі купалень. Переймались, що змерзнемо в купальнях, все ж таки 31 жовтня, та й купальні під відкритим небом, але сонячна погодка та тепленька водичка як у ванні принесли стільки задоволення!!! Одне трохи зіпсувало настрій - в Будапешті все дуже дорого.

Нажаль, в Кракові побували в темний час доби, та й часу на екскурсії було замало. Проте, екскурсія "Пива багато не буває" порадувала смачнющим пивом та огроменною порцією вечері, яку доїдали у Відні на наступний день.

Готель Flamenco в Будапешті був набагато кращій, ніж ми розраховували. Смачні сніданки, комфортні номери.

Дуже дякуємо нашому гіду по туру Едуарду, все було злагоджено, цікаво, інформація корисна.

Вже думаємо куди поїхати наступного разу. Але без нічних переїздів...
Реклама
Відгуки про інші тури