Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє перше знайомство з Італією

"Комфортні отелі, ситні сніданки, смачна кава - це про "Коротке побачення побачення в Італії""

Відгук туриста Аккорд тур Natala (Херсон) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Коротке побачення в Італії: Верона, Мілан, Венеція

Щойно повернулася з подорожі до Італії. Це було моє перше знайомство з цією країною, але, впевнена, не останнє. З перших хвилин подорожі та до останнього її аккорду було все просто чудово! Організовані зупинки на перекус і санітарні потреби, постійний інформаційний супровід керівника туру Романової Олени, її поважне ставлення та увага до кожного туриста, комфортний автобус та професійна робота водіїв дали змогу легко та ненапружено перенести довгі переїзди. Дуже корисною та цікавою була відеотека. Оленка ретельно добирала фільми та музику до кожного екскурсійного дня, тому і час спливав непомітно, і туристи були підготовлені сприймати нові місця.

Кожне місто, яке ми відвідали, справило своє враження. Верона - романтичністю, Милан - величністю та таємничістю, Венеція - це вибух емоцій. Словом, щоб відчути Італію - треба там побувати. Я задоволена, що мала можливість відвідати землю шасливих людей - саме такими мені здалися італійці: веселі, усміхнені, жартівливі, добродушні.

Тур, справді, чудовий, легкий, відпочивальний. Дякую організаторам, а в першу чергу - Оленці Романовій, за створені умови для гарного відпочинку!
Реклама
Відгуки про інші тури