Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок!!!

"4 найкращі дні або знайомтесь Німеччина"

Відгук туриста Аккорд тур D_NEPR (Дніпро) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Знайомтесь - Німеччина: Берлін + Потсдам + Дрезден + Саксонська Швейцарія

Все розпочалося не дуже з хорошої ноти, спочатку 5 годин на кордоні, потім дощ у Вроцлаві, проте екскурсовод своєю надзвичайною екскурсією перекреслила поганий настрій, і пізнє поселення в готель. Але на другий день, смачно поснідавши, ми відправились в Берлін. Неймовірне місто, з багатовіковою історією. Після оглядової екскурсії, мали змогу познайомитись з містом і спробувати німецького пива. Ввечері повернулись в автобус і попрямували до готелю в Дрездені. в цьому чудовому місті, нас зустрів гід Віллі, який просто закохав нас у Дрезден. погулявши по Дрездену, ми рушили до готелю у Польщі. 4-ий день, ми мали змогу довше поспати і дуже смачно поснідати в гарному готелі  Focus і попрямували до Кракова, де познайомились з цим колоритним містом.

Хочу відзначити хороші готелі по маршруту, чисті та зручні номери, смачні сніданки. Уваги такж заслуговують екскурсоводи, всі вони професіонали своєї справи. Велика подяка водіям, за те, що акуратно їхали і допомагали з валізами.

Окрему подяку хочу висловити нашому керівнику групу Івану, цікаві розповіді, влучні жарти, підказки, він старався допомогти кожному. Завжди підказував куди піти, що скуштувати, що придбати і т. д. Спокійно та чітко відповідав на будь-які запитання.

Дуже вдячні компанії Аккорд-тур за можливість відвідати ці міста, обов'язково поїдемо з Вами ще!!!
Реклама
Відгуки про інші тури