Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Вікенд дійсно був красивий!!!

"Це була перша закордонна поїздка для нашої сім'ї, на яку ми нарешті наважились. Ні на одну мить не пошкодували про цю невеличку казкову подорож. Так невеличку, хоча тривала вона 5 днів, але вони для нас промайнули як одна мить."

Отзыв туриста Аккорд тур Альона (Каменец-Подольский) на тур
Поездка: 28 октября 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Ноябрь 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Наш красивый уикенд!

Кордон ми пройшли доволі швидко. У Кракові нас чекала безкоштовна оглядова екскурсія, яка була досить цікавою та пізнавальною. Особливо сподобались таємничі легенди про стародавній Краків.  

Поселення у готелях відбувалося швидко, чітко та організовано.   Готелі  на досить високому рівні: чисті та затишні. Сніданки - смачні, ситні та різноманітні.  

Вранці наступного дня ми вирушили до  Чехії. Добирались до Праги довго "завдяки" нашим водіям. Відчувалась втома та напруга.   Але прибувши таки до Праги, після поселення в готель, ми вирушили на екскурсію по вечірінй Празі.   Дуже сподобалась екскурсія проведена місцевим гідом, Дмитром. Було цікаво, весело та креативно. Відразу помітно професіонала, який закоханий у те, що робить. Від втоми не залишилось і сліду.    Повечеряли ми в ресторані чешської традиційної їжі, про яку нам люб'язно розповів Дмитро. Порції великі та смачі. Рекомендую скуштувати чешський гуляш в хлібі та чешське пиво! Хоча часу, проведеного у Празі  було не надто багато,   місто залишило по собі неймовірні враження для спогадів!

3 день - Відень, величний і прекрасний. Під час прогулянки  його  вулицями ти мимоволі закохуєшся в нього. Оглядова екскурсія відбувалася  українською мовою; доволі захопливо було слухати про велику династію Габсбургів та собор святого Штефана. Обідали ми в місцевому кафе, за порадою нашого керівника Яни (комплекс - 15 євро з людини). Обід смачний, особливо вразив смак справжньої віденської кави із шматочком торта Захер або (на вибір) віденським яблучним  штруделем. У вільний час ми відвідали екскурсію до резиденції Шенбрунн, під час якоїї ми дізналися багато цікавого та нового. Резиденція Габсбургів заворожила нас своєю розкішшю та величчю тих часів.

Далі був  майже нічний переїзд в Будапешт, знову ж таки "завдяки" нашим водіям. Від нашого гіда ми дізналися про те, що наш автобус нас залишає з певних причин, і що для завершення нашої подорожжі  нам нададуть інший автобус. Не знали радіти нам, чи турбуватись, але як то кажуть, "нет худа без добра". Наступного дня в Будапешті туристи нашого рейсу 416 не відчули жодного дискомфорту з причини "конфіскації" нашого попередгього автобуса. Усі  екскурсії було організовано чітко та своєчасно.

Зранку в Будапешті нас чекала оглядова екскурсія, а ввечері ми здійснили прогулянку на кораблику із шампанським досхочу "У світлі тисячі вогнів"  по річці Дунай. Емоції незабутні, фотографії неймовірні.

Наступного дня нам надали інший комфортабельний автобус, водії якого швидко та комфортно довезли нас  до Львова. Але перед цим ми відвідали купальні в Мішкольц-Тапольце - печерні джерела з термальною водою. В таких купальнях ми побували вперше. Це доречне завершення нашої подорожжі, адже завдяки такому відпочинку-релаксу ми відпочили та відновили свої сили. Далі був переїзд в місто Токай, а згодом і рідна країна.  

Взагалі враження від подорожі неймовірні, ми чекали щось подібне, але отримали набагато більше. Дякуємо Аккорд-туру за прекрасну відпустку, яка запам'ятається нашій сім'ї назавжди.  

Нашому керівнику групи окремі слова подяки з найкращими побажаннями на майбутнє. Витримка та терпіння нашого красивого гіда Яни вражає. Ненав'язлива, але в той же час уважна, розуміюча, приємна у спілкуванні, завжди готова допомогти та все пояснити. Розумничка. Залюбки поїхали б із Яною  у наступну подорож. Дякуємо за все.
Реклама
Отзывы о других турах