Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож

"Нашій групі дуже пощастило з гідом - Марією. Від самого початку все було організовано на найвищому рівні, весь час ми були проінформовані про подальші кроки і екскурсії"

Відгук туриста Аккорд тур Олександра (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відрядження до Парижа Париж, Мюнхен, Відень, Прага + Діснейленд

Це була незабутня подорож! Кожне нове місто відкривалося для нас з нового боку, вражень залишилося настільки багато, що ще тиждень від поїздки згадувалися все нові і нові факти.

Ціллю моєї подорожі була Франція, хоча всі інші побачені міста теж були дуже вдало підібрані, все таки Франція перевершила всі сподівання.

Найбільше сподобалася подорож по Нормандії — дуже дякую Марії, що таки змогла організувати нам місця з іншою групою (оскільки з нашої не назбиралося достатньої кількості). Побачити (майже) океан на власні очі це просто щооось. Спробувати свіжі морепродукти щойно з води, побачити приплив, продегустувати Кальвадос – це Трувіль та Довіль, Руан – французькі містечка, які назавжди залишаться теплими спогадами в серці.

Париж також дуже вразив, і хоча ми потрапили туди в дощ – нічого не могло зіпсувати враження від побаченого. Спробувати жаб'ячі лапки та равлики - done!

Екскурсія "Вогні Парижу" це просто казка). Проїхали по нічному місту, оцінили "визначні місця" Болонського лісу, закохано зустріли вечір з келихом шампанського під вогні Ейфелевої вежі – просто нереальні відчуття<3

Було цікаво гуляти Парижем, спробувати користуватися метро, автобусом, раркою (електричкою) – ми відчували свободу дій і могли сповна відчути місто і це великий плюс гіду, та організації вцілому, адже ніякі екскурсії не зрівняються з самостійними прогулянками.
Реклама
Відгуки про інші тури