Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Зіпсоване враження від подорожі

"Вийшов жахливий подарунок для моєї мами!((("

Відгук туриста Аккорд тур Элеонора (КИЇВ) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Балтійський бриз + Стокгольм і Хельсінкі…

Ми їхали в тур "Балтійських бриз" з 27.10.2019 р. по 01.11.2019 р. Рейс #441.

Ця подорож була подарунком для моєї мами, якій 63 роки. Я її супроводжувала.

Загальне враження від подорожі було повністю зіпсоване.

Далі по пунктах!

1. Хто їде в тур!

Треба попереджати, що в тур їдуть групи школярів в супроводі викладачів! Не всі до цього готові і не всі погодяться їхати з ними!!!

Ці підлітки абсолютно не контрольовані та не реагують на зауваження дорослих. Їх викладачі також агресивно реагують на зауваження, виправдовуючись тим, що: "Це ж діти! ".

На паромі сама бачила як на вечері-фуршеті підлітки наливають собі і пьють алкоголь. Вони ввесь час бігають палити. Ведуть себе занадто гучно, в тому числі під час митного контролю. Одна з дівчат школярів мало не залишилася в одному з Дьюті-Фрі на митниці! Викладачам мабуть все одно де їх діти, яких вони мають супроводжувати та контролювати. В Хельсинки ми через запізнившихся школярів мало не спізнилися на паром. Виїхали автобусом до парому на півгодини пізніше заздалегідь обговореного часу!

Діти заважали під час екскурсій, та їх викладачі вимагали позачергових санітарних зупинок, через що ми на 2 години пізніше приїхали до Києва!!!

Вибачте, але я не за це платила, хай невеликі, але гроші!!! А для когось може і занадто великі гроші!

Якби нас попередили про групи школярів, ми б із задоволенням змінили дату подорожі, аби не терпіти ті незручності, що додалися до загальних вражень від подорожі!

2. Наш гід Олена Бобровька, гарна дівчина. Але їй довелося бути буферною зоною між дорослими самостійно подорожуючими туристами та вчителями з групами школярів! Оскільки вона має задовольнити бажання всіх хто подорожує, то в неї це не дуже вдалося. Мені її було відверто дуже жаль!

Майже всі відео про міста, по яким ми подорожували не відтворювались на dvd-плеєрі автобусу. І це дуже сумно. Було би цікаво і корисно їх подивитися, зважаючи на короткий час перебування в кожному місті туру. Це технічні питання, які на мою думку можна заздалегідь владнати. За кінофільми на зворотньому шляху дякую, було хочь трохи веселіше запізнюватись до Києва трохи більше, ніж на 2 години.

3. Готель.

Сніданок досить пристойний! Але номери в готелі відверто жахливі. Неприємний запах (прямо дуже неприємний) і дуже брудна (воно вже не відпрасується) зношена постільна білизна!!! На зворотньому шляху я попросила сама змінити мені номер на більш високого класу за 30 євро і він був досить пристойний. Вибачте, але такий варіант з доплатою можна запропонувати відразу. Я алергік і витримувати ароматичні подразники мені занадто тяжко. Я б відразу доплатила, як за двомісне розміщення на паром і не знала би біди! Доречі що до парому. Я би із задоволенням доплатила за каюту з вікном, якби мені запропонували! Я не страждаю клаустрофобією, але з вікном було би краще!!!

4. Екскурсії.

Що до екскусоводів в мене нема зауважень. Трохи швидко, але це можна зрозуміти через обмеження по часу. Самі екскурсії були дуже інформативні та цікаві. Але... Добре, що ми відвідували всі екскурсії на які їздив наш автобус. Мені було б дуже неприємно якби на місце де лежать мої речі (нас не просили їх забирати, чи ховати), сідали чужі люди та торкались би моїх приватних речей!!!! До деяких екскурсій приєднувались туристи з інших рейсів, яких ми раніше не знали і не бачили. Про це треба заздалегідь попереджати. Там лишались подушки під голови, плєди та продукти харчування!!! Чужі люди їх торкалися та перекладали, що є зовсім не гігієнічно!!!

Щодо факультативних екскурсій! Треба заздалегідь казати, що ви можете обрати будь-яку екскурсію, АЛЕ вона відбудеться за умови, ЯКЩО НАБЕРЕТЬСЯ НЕОБХІДНА КІЛЬКІСТЬ ЛЮДЕЙ. У підлітків та дорослих людей 100% не можуть співпасти смаки, тому групи на екскурсію не набиралися і ми на дві з бажаних нами не потрапили. Це неприємно.

5. Водії та автобус.

Автобус не найкращий, але досить чистий та комфортнимй Водіям величезне дякую. Вони змінювали один одного, керували автобусом професійно та безпечно (я сама водій, можу оцінити). Вони молодці! Величезне дякую їм за терпіння, бо школярі окрім вимог зробити позачергову санітарну зупинку (і пояснити їм, що на більшості платних доріг це по закону неможливо зробити, не можна було, викладачі-супроводжуючі ввесь час бігали по салону автобуса і ввідверто кричали їм: "У меня ребёнок очень хочет в туалет! ", не можна було). Також школярі вели себе занадто гучно, хамили старшим людям і дуже смітили, хоча водії просили не смітити в автобусі від самого початку подорожі.

Якби мені запропонували оцінити подорож за п'ятибальною шкалою, то відверто я би не поставила більше 2 балів, і то за професійність водіїв, та намагання гіда Олени згладити всі негативні моменти.

Мені дуже прикро, що таким виявився подарунок моїй мамі.

Сподіваюсь буде якась зворотня реакція.

Дякую
Реклама
Відгуки про інші тури