Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок в Бенілюксі

"Тижневий відпочинок який важко забути"

Відгук туриста Аккорд тур dmytro.ryskalchyk (Львів) на тур
Поїздка: 27 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

Подорожував з туром Яскравий Бенілюкс (номер туру 966). Керівник групи - Мар'яна Крупняк показала себе як чудовий організатор, щоразу при відправленні ексурсійного автобусу ретельно перевіряла чи усі туристи на місці, протягом туру була дуже уважна до прохань подорожуючих. Також окремо подяка водіям: Володимиру та Олександру - завдяки їхньому професіоналізму ми завжди швидко добирались до ексурсійних місць. Автобус був дуже чистий та просторий. Було зручно сидіти (тривалі переїзди не залишали дискомфорту). Усі готелі, окрім останнього (місто Белославец, Польща), дуже сподобались, адже там були зручні номери (особливо сподобався номер у готелі Ibis (Бельгія), оскільки він був дуже комфортним. У всіх готелях на території Нідерландів та Бельгії були електройчайники та фени у номерах.

Протягом туру відвідав безліч ексурсій, з них можу виділити екскурсію в Брюгге та Гент. Ексурсовод мала досить обширні знання з культури та побуту бельгійців. ЇЇ знання історії та архітектури міст закохали мене у цю чарівну країну.

Щодо мінусів то, мабуть, єдиним з них був готель у місті Белославец (Польща). Номер був дуже тісним (не було можливості розмістити валізу та особисті речі). Душ був просто жахливим (не було гелю для душу, лише рідке мило, яке, мабуть, там залишилось з 2000-х. На сніданок адміністрація готелю здивувала нас 'широким' асортиментом продуктів (шматок хліба, сир, ковбаса, декілька сосисок з кетчупом/гірчицею (яка, до слова, закінчилась за 10хв і більше її не обновляли) та водою з лимоном)))

Загалом враження від туру лише позитивні, адже за достатньо короткий час вдалась познайомитись з багатьма прекрасними містами з заворожуючою архітектурою. Рекомендую тур усім, хто хоче поринути в атмосферу свята))

Реклама
Відгуки про інші тури