Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Vivat Italia!

"Обов'язково повернемось"

Відгук туриста Аккорд тур Natalie Ksl (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 19 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Зустрічай мене, Італіє! Верона, Рим, Флоренція і Венеція!

Ciao! Долучаємось і ми до схвальних відгуків про тур «Зустрічай мене, Італіє!»

З Аккорд-тур подорожували вперше, хоча вже мандрівники зі стажем, і, відверто кажучи, чули/читали не мало негативу перед поїздкою, проте на превелике щастя все пройшло гаразд, цілком задоволені

Окрема подяка водіям Олександру і Василю: аси за кермом (ми відчували себе з ними у повній безпеці на дорогах), приязні, ввічливі, завжди допомагали з валізами; і звісно нашому гіду Денису Горчакову - за чітку організацію туру, професіоналізм, оперативність у допомозі в будь-яких питаннях по маршруту.

Екскурсоводи запам’ятались всі: хто академічним викладенням сухих фактів, хто жваво-жартівливим стилем, хто зверхністю і некоректністю по відношенню до туристів (епізод у Венеції оглядовій) та в будь-якому разі подана ними інформація об’ємна, надзвичайно корисна і цікава, всім теж спасибі.

Нашій невеличкій 30-особовій, дуже дисциплінованій і дружелюбній групі, з якою розділили радість подорожі - теж висловлюємо теплі слова подяки.

Готелі - досить пристойні, в номерах чисто, тепло, охайно, необхідним забезпечені - що ще треба для короткочасного перебування втомлених після насичених враженнями днів подорожніх. Доступність wi-fi: був платний в готелі у Римі, безкоштовний біля рецепції готелю в Буссоленго, решта готелів по нашому маршруту - вільне користування в номерах. Раптом комусь стане корисною інфа про відсутність праски для туристів у готелях Італії (ані під заставу, ані за погодинну плату), - будьте готові))

Стосовно самого туру, як і інших автобусних, - специфіка їх в тому, що ви знайомитесь з країною та вирішуєте для себе, в яке місто хочете ще повернутись і докладно все оглянути, насолодитись, не поспішаючи. Адже вдосталь часу для милування творами мистецтва, відвідування кав‘ярень/ресторанів, чи для шопінгу фізично бути не може в таких поїздках, враховуйте це і обирайте пріоритет (екскурсії чи самостійні прогулянки окремо від групи).

Ще одненьку пораду дозволю собі дати майбутнім мандрівникам з власного досвіду: ретельно укомплектовуйте аптечку із запасом з собою, на будь-які випадки, непередбачувані, на зразок спонтанної масивної алергічної реакції, адже без рецепту саме місцевого лікаря вам окрім чогось елементарного нічого не продадуть, страхова зазвичай не на стороні туриста, ну і ви не хочете бути тягарем для колективу і фактично залишаєтесь з проблемою наодинці.

Кілька слів про перетин кордону: нам пощастило, українсько-польський пройшли відносно швидко, за 3 години, при навності 9-ти автобусів перед нами, і без прискіпливого огляду багажу, тому встигли заїхати у Краків. На зворотньому шляху в заявлений Егер не поїхали, більшістю замінили його прогулянкою по Дунаю в Будапешті. Угорсько-український кордон пройшли ще швидше. Але все ж таки раджу перестрахуватись і квитки на потяг зі Львова брати, маючи запас часу, по можливості зупинитись і погуляти чарівним містом Лева.

Отже, підводячи підсумки, Італія - неймовірно прекрасна, велична, вишукана, колоритна, темпераментна, смачна країна! Справляє надзвичайні враження і приносить естетичне задоволення. Тому всім бажаю яскравих, приємних, благополучних подорожей, а для цього міцного здоров‘я, матеріальних статків, наснаги, гарного настрою, позитивного мислення, і щирого доброзичливого оточення!

Реклама
Відгуки про інші тури