Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цей відгук про найкращого супроводжуючого

"На 50% враження від поїздки залежать від супровождуючого. Нам надзвичайно повезло з Машталер Олею! Запитуйте, який тур вона супроводжує - і ваша поїздка точно буде прекрасною! "

Відгук туриста Аккорд тур Марина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 19 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

У турі важливі всі складові. Звичайно, ми обираємо міста, які подивимося, екскурсії, можемо обрати готель чи місця харчування. Але ми ніяк не можемо вплинути на вибір супроводжуючого, від якого насправді в турі дуже багато залежить. Його нам призначає туристична компанія і ми з цією людиною проводимо весь час поїздок. Маючи різний досвід, коли туристичну групу супроводжували некомпетентні, неврівноважені і відверто безалаберні люди, я добре розумію, яка це удача - хороший супроводжуючий.

Нам надзвичайно повезло у турі 19-22 жовтня! Оля настільки доброзичлива і привітна до всіх нас! У неї вистачило і терпіння, і гумору, і щирості, щоб ввічливо розбиратися з усіма проблемами туристів: від стогонів про хронічну гіпертонію до запізнень на автобус. Ми проїхали 2 країни, основні міста - Будапешт і Відень. Враження про них - просто за межами слів! У дорозі Оля дуже цікаво розповідала нам про країни. Оперативно реагувала на численні організаційні ситуації. А вони були різними. І при цьому ми не відчували жодної нервової напруги. Все дуже легко, професійно, з посмішкою...  

Ми отримували всю необхідну інформацію, корисні поради, які нам дуже допомогли. А так, як вона була головною в цій поїздці, ми всі орієнтувалися на свого "керівника групи", то їй вдалося сворити доброзичливу, вільну і душевну атмосферу.

Звичайно, це вплинуло на наші враженні від поїздки! З гарним настроєм ми ранком спішили в автобус, їхали на екскурсії, оглядали фантастично красиві міста, і з таким же гарним настроєм поверталися в автобус. Тому ці кілька днів були переповнені гарними враженнями, і стали приємним відпочинком для душі. Вся група була задоволена, ми просто не хотіли розлучатися з Олею, як з рідною людиною. Захотілося знову ж похати кудись разом.

Наступного разу, коли я буду обирати поїздку з цією компанією, я просто запитаю, який з турів буде супроводжувати Оля Машталер. Я впевнена, що, незалежно від маршруту, групи, погоди - цей тур точно буде прекрасним!

Щиро рекомендую дізнаватися перед туром, яка людина його супроводжує, і які відгуки про її людські і професійні якості. Міста всі красиві! А от людина, яка створює атмосферу всій групі може своїм характером зіпсувати враження. Або - навпаки - може наповнити поїздку своєю сердечністю і любов'ю до людей, зробити її особливо прекрасною і душевною.  
Реклама
Відгуки про інші тури