Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Тур з дітьми

"Тур складний. Але якщо маєте душу мандрівника, то уперед за емоціями!"

Отзыв туриста Аккорд тур Ірина (КИЕВ) на тур
Поездка: 29 октября 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Ноябрь 2019
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Влюбленные в Италию!

Перед подорожжю читала багато відгуків. Але деякі особливості ніхто не зазначив. Тому напишу про них.

Про враження від побаченого в турі багато писали у відгуках. З усім погоджуюсь, це - незабутні враження! Фото так само вже багато хто викладав. Усе - правда))) Але я напишу про те, що б воліла знати перед туром. Маю надію, що з моїми порадами цей тур буде для вас набагато легшим.

По-перше, дуже дякую нашому гіду пані Тетяні Мошковській і водіям. Водіям - за безпеку протягом усього туру. Пані Тетяні - за організацію і нас, і усього туру, за витримку (люди усі геть різні, дай Вам Бог нервів на усіх нас)) ), за цікаву інформацію.

Отож, тур складний. Зі слів гіда, найскладніший. 2600 км автобусом за 4 дні. Враховуйте це. Менеджер не попередив про кількість годин, які ви проведете в автобусі. Я б сказала, що цей тур, скоріше, не по містах, а саме в автобусі. Бо міста розташовані далеко один від одного. Вас очікує два переїзди по 8-9 годин. Решта - коротші. Тому перша порада - беріть із собою таблетки від захитування. Особливо, якщо їдите з дітьми. Вони допоможуть і поспати, і пережити різницю між дорогами в Европі і в Україні. Наші діти дуже добре перенесли дорогу та кордоном, але при поверненні в Україну їх вже захитало і знудило.

Якщо ви не зі Львова, то розрахуйте час прибуття на жд вокзал і сплануйте, де проведете час до другої ночі, коли їде автобус-трансфер до Терміналу А. Декілька годин можна посидіти в кафе "Львівський потяг" (або піцерія поруч із ним) за метрів 200 від жд вокзалу (погугліть розташуання). Тут саме знаходиться і парковка автобусів-трансферів. До автобусу підійдіть раніше, наш відправився раніше на 15-20 хв.

В Терміналі А купіть блок простої води, позначте його собі якось, він буде стояти в автобусі в багажному відділі, і за потреби беріть із собою, або переливайте в меншу бутилку. Буде вам економія. У Терміналі А (зал очікування) замало місця для усіх туристів (принаймі, так було в нас). Тому прохання до вас, люди: будьте людьми і посуньтесь, дайте місце дітям (їдуть групи), не бикуйте.

Автобус у турі дуже чистенький, зручний, чисті серветки на підголівниках (гід знімала їх при поверненні додому, жирний плюс). Є правила поведінки в автобусі. І знову прохання: люди, не бикуйте. Якщо в автобусі не можна їсти їжу з різкими запахами, то не їжте ж! Тільки нас попередили про це, повертаю голову, а наші сусідки їдять бутерброди (роли, чіпси, не важливо, що саме, але запах був відчутний). Беріть печиво, сухофрукти. Будьте людьми!

Майте собі трохи монет по 1 чи 2 євро, бо є платні туалети. В Угорщині можна користуватись звичайною карткою Приватбанку з гривневим рахунком.

Щодо мобільного зв'язку: у Водафон є послуга "Пів Гіга в дорогу". Вам цього вистачить з головою, навіть слати рідним фотки. І вайфай в готелях можна не використовувати:) Але майте собі павербанк. В автобусі також можна зарядити мобільний. Ще зручно мати розетку-трійник, деколи дуже потрібно.

Про готелі: ну, особисто я б більше заплатила за більш чисті номери (постіль, ванні кімнати). Найменьш сподобався Bestline в Угорщині, привіт із радянського союзу. Ще й ліжко було біля вікна і дув холодний вітер з нього, змерзла. Розетка була лише одна. Не бійтеся континентальних сніданків. Їжі не багато, але достатньо, щоб поснідати. Можна ще до них собі купити йогурти.

Екскурсії. В кожному місті є оглядова екскурсія. Після неї є вільний час, але завсім трошки. Його вкрай (!) мало, якщо ви любите робити фото, чи роздивлятись самостійно місто, чи придбати сувеніри. Тому робіть фото/відео під час оглядової екскурсії, не залишайте на потім. Особливо, якщо ви вперше мандруєте. Оберіть: або неквапливо у кафе/ресторані, або прогулянка тими казковими вулицями. Зручно їсти таке, що можна взяти з собою в руки і їсти і роздивлятись місто. А усі міста того варті!!! Пані Тетяна усе розповість, усе покаже, де знайти. І екскурсоводи завжди підкажуть. У Венеції дуже рекомендую взяти дві додаткові екскурсії: по Гранд Каналу і на гондолі. Це офігєнно! )) Ще б хотіла у Палац Доджів, але обрали вільний час і самі поблукали вулицями - неймовірно! І виявилось, що заблукати у Венеції майже неможливо)) Любляна - навіть не уявляла, що вона така гарна! Як і сама Словенія!

Нам з погодою повезло. Але добре мати дощовики на всяк випадок.

З корисними порадами, мабуть, усе. Нехай вони вам допоможуть бути більш підготовленими. Але ще раз наголошу про людське: поважайте один одного і тих, хто вас приймає. Правила іншого дому. Хазяїв іншого дому. Вивчіть хоча б основні фрази англійською, не поводьтесь так, ніби взяли Бога за бороду. Бо, нажаль, неодноразово чули, бачили дуже зневажливу поведінку від співвітчиників.

Мандруйте, бережіться, насолоджуйтесь! :)
Реклама
Отзывы о других турах