Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Кармен нам таки посміхнулась!

"Все добре, маса вражень, купа фото і хочеться ще!"

Відгук туриста Аккорд тур donkorleone (Львів) на тур
ще
46
фото
Поїздка: 24 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Не пройшло і пів року, як знову з "Аккорд-тур" відкриваю для себе нові місця Європи. Даний тур було обрано через можливість побачити Барселону  і Лазурнй берег Франції за доступні гроші. Нічні переїзди не лякали, оскільки до Іспанії дорога не близька, а відпустка не резинова. Автобус був великий, група - 28 туристів, тому всі могли зручно розміститись. Кордон пройшли відносно швидко, і оскільки в Будапешті не вперше - мій перший день туру було присвячено прогулянкам, шопінгу, марципанам і набережній.

У Любляні довелось побувати в поередньому турі, але ця маленька столиця прекрасна в любу пору року, тому з задоволенням прогулявся знову. І звісно чарівне озеро Блед - якщо любите красу природи - вам однозначно сюди, не залежно, в яку пору року! Кілька туристів з нашої групи навіть купались!

Мілан. Неоднозначне враження - надто пафосно, дещо некомфортно, а от стареньке Бергамо - це повна протилежність! Тому якщо конекретниих планів на столицю моди немає - їдьте в Бергамо, аби побачити іншу північну Італію та старовинні храми. В Мілані автобус має 9тигодиний відстій, тому часу вистачить на все!

Барселона. ууухх... по перше, за кілька днів до нашого туру там почались заворушки і протести, можливості перенести відпустку вже не було, було  трохи лячно, але враховуючи ситуацію в нашій країні - нам не звикати... Отож Барса нас зустріла повним хаосом в центрі, перекритими вулицями і зміненими схемами руху, але це все відбувалось на центральній вулиці, і все, в чому ми "Постраждали" - втрачена година часу, але це форсмажор і від такого ніхто не застрахований... І от ми вже з місцевим гідом їдемо милуватись неймовірними краєвдами, рівними вулицями і проспектами. Також в пограмі туру пропонувались екскурсії прнисвячені творінням Гауді і ввечері шоу фламенко - знову ж таки, часу на все вистачало. Місто однозначно зачаровує і закохує.

НА другий день пропонувалось "Іспанське село" -   екскурсія підійде для туристів з дітьми і для тих, хто хоче за один день побачити найцікавішу архітектуру всієї Іспанії, добре, що  її проводили з самого ранку - не було натовпів, спокійно і розмірено, неспокій створювали лиш зграї зелених папужок, які постійно скрекотали над головою.

Також цікаве місце "Каса Міла" - якщо ви любите не нудні музеї з елементами інтерактиву, то вам сюди, задоволення не дешеве, бо трохи кусюча ціна на квиток, але частина коштів іде на благодійні цілі, тому зробите добру справи, ну і побачите чимало цікавого. ДАлі переїзд до Ніцци.

Ніцца своєрідна, контрастна і тепла - багато наших туристів купались, вода була градусів 20-21 вище нуля,   повітря вдень + 25. Оскільки у вартості вечірнє Монако, а є день часу, гід запропонувала "Лазурний пиріг" - факультатив, який є в інших турах "Аккорду", але чомусь не було в "Посмішці" - Канни, Антіб і Сен Поль де Ванс - всі, хто поїхав зійшлись на думці, що то була одна з кращих і видовищних екскурсій! Ті, хто не їхали  - відпочивали в Ніцці, а потім зібравши всіх ми поїхали в Монако.

Дорога в Монако то окрема тема - неймовірні краєвиди, хочеться все фотографувати щоб нічого не пропустити, чудовий гід (одна з кращих в турі, Вероніка) з цікавими історіями і гарний теплий вечір.

В Венеції вже був, але хто буде впрше - знову ж таки через 9тигодинний відстій перед нічним переїздом матимете багато часу на все, і на екскурсії, і на вільний час. ПОбачите Венецію і денну, і нічну, і людну, і пустинну. МИнулого року в цю саму пору була "висока вода" - цього року було сухо.

Останній день багато туристів ішли в купальні в Будапешті, решта гуляли, а в 11 поїхали на кордон, на потяги всі встигли навіть не зважаючи на те, що по дорозі було кілька ДТП, які довелоь об'їздити не найкращими шляхами, через що втратили час...

Дуже пощастило з погодою - попри обіцянки синоптиків дощі і холод нас оминули стороною, оскільки погодні умови часо можуть зіпсути всі плани, але їдучи в міжсезоння краще брати одяг різний, бо маршрут такий, що були потрібні і купальники, і теплі куртки (в останній длень в БУдапешті було + 4 зранку).

Пощастило з групою - коли група невелика може не набиратись кількість на екскурсії, але в нас було багато охочих побачити пропоноване і навіть більше, тому з тим проблм не було. В групі було багато дітей різного віку (7-15 років), але це абсолютно не напрягало, всі були чемні і спокійні, не було любителів поскандалити і тих, хто постійно проситься в туалет. Тому можу сказати, що з групою теж пощастило.

Пощастило з гідом і водіями - Надя Кошель добре знає свою роботу і маршрут туру, часом давала більше корисної і цікавої інформації, аніж гіди в містах, Володимир і Роман впевнено кермували, підтримували чистоту в автобусі, допомагали з багажем.

По маршруту готелі комфортні, згідно заявлених категорій, дуже порадував готель в Іспанії. Вцілому поїздкою задоволений і однозначно хочеться ще!

Дякую всім, хто долучився до того, аби поїздка пройшла цікаво і насичено, а туристам рейсу №466 дякую за компанію!

 

 
Реклама
Відгуки про інші тури