Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій новий досвід подорожей з Акордом

"Осінь, подорож, Європа"

Відгук туриста Аккорд тур Vita (Дніпро) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 24 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Кращі коліжанки Чеського королівства Прага, Дрезден, Карлові Вари + Краків

Хочу поділитися враженнями від туру «Кращі коліжанки Чеського королівства» Краків, Прага, Дрезден, Закопане (заміна Брно). Рейс № 838,24.10.1019, сподобалось усе: погода була тепла, останні дні бабиного літа, їхали без затримок, усе за графіком, систематичні раз у 3 години санзупинки без нагадувань супроводжуючому та водіям. Гід Тетянка Стецьків − молода, життєрадісна, вправна дівчина, на подив − злагоджені туристи, екскурсоводи у містах – заслухаєшся… Моя порада – не пожалкуйте грошей на екскурсію до Дрездена, бо там 2 факультативні екскурсії, особливо мене вразила «Подорож в Саксонську Швейцарію», це незабутньо та велично! Зараз у ці пахмурні дні, на роботі, вдома зі мною світлі спогади про чудову подорож.

Тепер про досвід, який я здобула в цій поїздці.  Я вперше подорожувала одна, дуже хвилювалася, а як воно буде. Непокоїло 2 моменти: із ким поселять, і як одній гуляти незнайомим містом. До речі, у першій подорожі з «Акордом» нам видавали ксерокопії карт усіх міст, де ми зупинялися, цього разу не було такого, на жаль. Допомогла мені гід Тетянка: проконсультувала, зорієнтувала, вселила впевненість і відправила одну гуляти і Дрезденом, і Прагою. Потім ці години були найцікавішими моментами із подорожі, бо самостійно знайшла «пікантний» чоловічий фонтан Д. Чорного, «ловила» кадри для світлин із лебедями, слухала шарманщика, дзвони у соборі Дрездена, гуляла містами та насолоджувалась.

А от друге питання треба було вирішувати ще «на березі» – і купувати одномісне розміщення у номері тільки вдома, бо в подорожі це вартує набагато дорожче. Добре, коли вас поселять із людиною спокійною, врівноваженою, із якою буде приємно спілкуватися. А якщо навпаки? Ото ж, майте на увазі, що можуть дати двомісний номер із двоспальним ліжком і вам треба ще й спати поряд із незнайомою людиною. Я була до цього не готова! Тому прийшлось задорого купувати одномісне проживання на 2 дні, а це не входило у мої плани. Але я зберегла свою нервовому систему, виспалась, а це важливо у таких турах, дистанціювалась від неприємної мені людини). Це ж відпочинок, нові враження, і не слід їх нічим засмучувати! Дякую гіду Стецьків Тетяні, водіям Василю та Івану, організаторам туру, що зробили, на мій погляд, кращу заміну − м. Брно на Закопане. Найкращі спогади та враження!!!
Реклама
Відгуки про інші тури