Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Париж у наш час - не таке вже й недосяжне задоволення - все цілком реально!

"Автобусний тур з “Аккорд-туром” - прекрасна можливість відвідати міста Європи за цілком розумну ціну."

Відгук туриста Аккорд тур Yev (Львів) на тур
Поїздка: 02 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

Автобусний тур з “Аккорд-туром” - прекрасна можливість відвідати міста Європи за цілком розумну ціну.

“Бонжур Лямур” був третім моїм туром за цей рік, позаду тур на вік-енд з нічними переїздами “Угорський чардаш”. Вже без нічних, але короткий тур “Закохані в Італію” і тут довгоочікувана подорож в Париж, з можливістю побачити багато інших попутніх міст в Польщі, Німеччині.

Чи сподобалося мені місто Париж? Якщо одним словом — так. Як на мене, воно об’єктивно гарне. Місто на березі Сени, з красивими мостами і величною архітектурою. Хтось скаже, що це уособлення прекрасного, а хтось – що нічого особливого. І де ж правда? Насправді все суб’єктивно: треба дивитися і оцінювати власними очима.

Час в турі пролетів цікаво і насичено завдяки злагодженій роботі усіх причетних - команді туроператора: французькому відділу “Аккорд-туру” у Львові, особисто Інні Бахматюк, водіям, екскурсоводам і найкращому керівнику Юрію Морозу.

Нам з керівником ПОЩАСТИЛО!

Юрій Мороз турбувався про нас з першого дня, з моменту зустрічі біля автобусу і до моменту повернення в Україну. Інформував нашу групу про все, що потрібно знати в перші години, поки автобус їхав до кордону, допомогав вирішувати всі необхідні питання і просто по-дружньому давав поради під час поїздки. Завжди усміхнений і з почуттям гумору.

Компанія туристів-сусідів підібралася також чудова (тепер є нові знайомі і в Ялті, Києві, Одесі, Кропивницькому), кожен лишив про себе приємні спогади.

І ще про Париж!!! Він чарівний! Без перебільшення, одна з головних туристичних Мекк, куди хочуть потрапити мільйони людей. Романтичний, казковий, епатажний…

Париж у наш час - не таке вже й недосяжне задоволення - все цілком реально!
Реклама
Відгуки про інші тури