Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Суперова поїздка

"Читайте до кінця!"

Відгук туриста Аккорд тур Rocky (КИЇВ) на тур
Поїздка: 08 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Ми їхали в Єаропу, а це вже сомо по собі круто! Що я очікував від поїздки - відволіктись від буденності, отримати класні емоції, провести цей, можна сказати активний відпочинок з гарним настроєм, а для цього потрібна прикольна компанія..., чекав перший біля автобусу в Терміналі А, а йдуть майже всі 40 - 50 років + людішкі.. (мені 30 ну ви зрозуміли) ех думаю діло труба.

Я ще ніколи так не помилявся, команда була шикарна, як вони жартували, співали, веселились, сміялись і заряджали позитивом весь час)

Але всього цього не було б без нашого гіда Юлії Костей, як казав пан Любомир, нашої мами))) вона керувала нашим ''оркестром", дуже вправно, все було, так би мовити, як книжка пише. Гарна, рзумна, спокійна, приємна, завжди усміхнена, впевнена у всіх подальших діях, молодчина, респект і уважуха! ха-ха-ха..

Автобуси GOOD, все встигли вчасно, готелі та їжа в них на хорошому рівні, всі екскурсії продумані та цікаві, (особливо кораблики в Празі та Будапешті) екскурсоводи подають інфо. чудово та з гарним настроєм, а не на "автоматі", як кажуть.

Корочше кажучи, руліть в поїздки, насолоджуйтесь архітектурою, краєвидами, гарною компанією, отримуйте емоції, пізнавайте щось нове, гляньте як живуть люди в інших країнах, подорожуйте, відволікайтесь і просто живіть.

Естетичний оргазм ортимав, ха-ха-ха..

Акорду респект і дякую. поїду  ще...
Реклама
Відгуки про інші тури