Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкраща поїздка для дітей

"Неймовірні емоціі, купа екстриму, щирі посмішки, вдалі фото, підкоренні гірки, незабутні пригоди. Хочеться ще!"

Відгук туриста Аккорд тур МІрина (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Підкорювачі Пригод Леголенд, Європа-Парк, Енерджиландія

Незабутня поїздка у нас видалась=) Сам тур дуже насиченний, (може навіть перенасиченний), але воно того вартувало)

Все було чудово! З самого початку порадував автобус, він був на два поверхи, наші місця були спереду, це був неймовірний вид з широкою панорамою на Альпійські простори, якісні дороги, маленькі селища та наші уже улюбленні міста!

Наш екіпаж водіїв був професійним! Дякуємо хлопцям за безпечну, швидку і комфортну поїздку!

Перший день був важким для всіх. На кордоні простояли більше 5ти годин, що завадило нашій першій зупинці в Кракові, що засмутило, АЛЕ до Кракова ми всеж таки потрапили в останній день, що було чудовим завершенням туру. Ми побачили того самого грізного дракона, котрий привітався з нами своїм вогняним диханням!  

 Вдалий підбір парків в цьому турі! Леголенд не вразить дорослого, але дітям до 12-ти років в самий раз, буде цікаво і пізнавально! Європапарк - найвеличніша пригода в цьому турі, ніколи не забудемо спуск на гірці СільверСтар, найекстримальніша гірка цього парку. Парк розділенний на 12 країн Європейського союзу і в кожній можна були знайти стилізовані розваги. Ми були здивовані маштабом і підготовкою парку. Все стилізованно під Хеллоуін, що значно задавало настрою. Парк Пратер у Відні також є цікавим і екстримальним. Нема черг і є атракціони дійсно особливі, наприклад як найвища гойдалка на висоті 170 метрів корту ми також залюбки підкорили! =)

Сподобались міста котрі відвідали! Діти побачили справжній Замок Діснею в Німеччині, про що ми дійсно мріяли! Також вразило різдвяне містечко Страсбург, котре зустрілося нам по дорозі!

Дякуємо Аккорд Туру за цікаву пригоду! Також дякуємо нашому гіду в турі Поліні! Вона чудова, позитивна і щира! Допомогала вирішувати різного роду потреби, підібрала дійсно чудові мультфільми для показу, радила куди піти в вільний час, які гірки краще відвідатии і розказувала багато чого цікавого! Дякуємо да подарунки в конкурсі! Діти отримали купу солодощів і гарного настрою!  

 
Реклама
Відгуки про інші тури