Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохуйтесь в Італію!!! Вона відповість Вам взаємністю

"Цей тур закохає Вас в Італію та подарує три повних дні насолоди в Римі"

Відгук туриста Аккорд тур Мал О (Львів) на тур
ще
32
фото
Поїздка: 24 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Люблю подорожувати… Це можливість відвідати історичні пам’ятки, побачити незвичні краєвиди, почути мелодику чужої мови, пізнати інші звичаї, відчути смак нової страви чи напою…

Понад 10 років мені у цьому допомагає Аккорд-тур.

Не раз пробувала сама планувати подорожі, готувалась, читала, шукала поради. Але, якою б вдалою не була самостійна підготовка – кожна подорож з Аккордом виходила повніша, змістовніша, раціональніша та інформаційно насиченіша.

Віддавна запам’яталося гасло, озвучене одним керівником групи Аккорд-туру: «Наше завдання – закохати вас у ці країни та міста, щоб ви могли повертатись сюди ще і ще».

Саме так відбулося в цьому турі «Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Маріно» завдяки нашому керівникові п. Наталі Лозовій. Вона «закохала» нас в Італію, заворожила, загіпнотизувала і «посадила на голку» Італії.

Тур видався легким та водночас насиченим. З наростанням емоцій та вражень: від тихої умиротвореної Любляни, романтичної Верони, камерної Пізи до яскравої Флоренції та неповторного величного Риму. Безпросвітний туман не дав насолодитись красою краєвидів Сан-Маріно (куди неодмінно потрібно буде повернутись). Заключним діамантом туру виблискувала ще незатоплена на той час Венеція. В кінці подорожі душу та шлунок зігрів угорський гуляш та келихи чудового егерського вина.

Щира подяка всій групі за теплу дружню атмосферу під час подорожі, фаховим ерудованим гідам у всіх містах, чудовим водіям за безпеку в дорозі, всім працівникам Аккорду, які організували та забезпечили нашу безтурботну подорож.

Окреме «бравіссімо» п. Наталі Лозовій за високий професіоналізм та любов до своєї справи.
Реклама
Відгуки про інші тури