Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрію про продовження знайомства!

"Італія - це так прекрасно, це треба побачити і відчути!"

Відгук туриста Аккорд тур Ольга  (Львів) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 24 жовтня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Марино

Хочу подякувати компанії «Аккорд-Тур» за фантастичні враження від туру «Пригоди невгамовних або ще більше Італії + Сан-Маріно». Я закохалася в Італію, а дорогою ще й відкрила для себе ніжну красу Любляни, величність Будапешту. Але головне – я абсолютно зачарована Італією! Історичні пам’ятки, природа, привітні емоційні люди, прекрасна кухня!

Враження і емоції важко передати. В якісь момент ти просто захлинаєшься в них. Здається, після Колізею, Римського форуму мало що може вразити, але бачиш Ватикан, Сикстинську капелу, собор св. Петра, неймовірні базиліки Риму. Переводиш подих за келихом вина у вечірньому кварталі Трастевере і знову новий день – повний нескінченних відкриттів у вічному місті…

Камерна Піза, романтична Верона і прекрасна Флоренція, Венеція – ще сонячна і привітна, озеро Гарда, яке вражає красою і неймовірним відчуттям спокою, навіть Сан-Маріно в тумані – мрачнуватий та загадковий - ми дуже багато змогли побачити, але скільки ще хотілося би побачити і знову і знову вертатися до цієї привітної і прекрасної країни!

Дуже професійно складений тур, насичений подіями і враженнями, але не тяжкий. Закохана в Італію, в свою справу п. Наталя Лозова щедро ділилася з нами своїми знаннями і спостереженнями, цікавими історіями і практичними порадами. Ерудована, харизматична, дуже цікава і не ординарна людина. Перед кожним відвідуванням нового міста ми дивилися чудову добірку документальних або художніх фільмів, це надавало можливість потім сприймати місто набагато краще, бачити те, на що могли не звернути увагу.

Окрема подяка нашим водіям за безпеку, комфорт, добре ставлення.
Реклама
Відгуки про інші тури