Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня поїздка ♥

"Від туру залишилися лише хороші враження, вся поїздка пройшла на одному подиху"

Відгук туриста Аккорд тур Лєна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 07 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Ноябрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Три щасливі дні Краків, Прага + Дрезден

Хочеться поділититися своїми враженнями від нашого туру "Три щаслиих дні", який тривав з 07.11 по 10.11. Надзвичайно задоволені усім, залишилися лише позитивні враження від поїздки. Окрема подяка нашому гіду Максиму, який все детально розповідав, відповідав на всі наші питання та давав нам поради як краще зробити.   Також дуже важливим було, що у нас була досить пунктуальна група і всі вчасно приходили на місця збору, тому ми всюди встигали.  

Автобус був досить зручним, водії - професіонаи своєї справи, під час дороги встигли подивитись декілька фільмів (за їх підбір нашому гіду окреме дякую), тому дорога не здавалася довгою.  

Тур продуманий дуже добре. За рахунок того, що кордон проходили недовго - після оглядової екскурсії було декілька вільних годин  у Кракові. Після цього був переїзд в Прагу. Надзвичайно зручно, що 3 ночі в одному готелі і не потрібно переїжджати. Готель має досить хороші умови, все чисто, сніданки смачні. Зручним було те, що зовсім недовго добиратись до центру (можна доїхати трамваєм або на метро).  

На 3 день є можливість поїхати на екскурсію у Дрезден. Ми вирішили, що краще ще один день виділити Празі, тому такою можливістю не скористалися. І абсолютно не пошкодували, Прага - просто чарівна. Більша частина групи поїхали у Дрезден і теж залишися задоволені, особливо, багатьом сподобалася картинна галерея.  

Вранці на четвертий день ми виїжджали назад, а по дорозі  заїжджали у містечко Оломоуц. Це місто також вразило нас своєї архітектурою та атмосферою. Також нам пощастило і ми потрапили на початок ярмарку молодого вина.  

Поїздка пройшла надзвичайно швидко, час пролетів просто непомітно. Усім рекомендуємо цей тур, не пошкодуєте!  
Реклама
Відгуки про інші тури