Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неперевершена та чарівна Італія за 6 днів

"Люблю дуже подорожувати і доволі часто це роблю. Тур "Найкращі хвилини в Італії" залишив один з найприємніших спогадів. Тур дуже наасичений, динамічний та пізнавальний. Усім раджу доторкнутись до справжньої краси! "

Відгук туриста Аккорд тур nadezhda.romanko (Львів) на тур
Поїздка: 18 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

Хочу поділитись приємними враженнями про тур "Найкращі хвилини в Італії". Виїзд 18.11.2019р. Керівник групи Олег Смиченко. Вирішуючи питання про місце проведення осінньої відпустки, ми з чоловіком зупинились на вказаному турі, і, забігаючи наперед, скажу, що жодної миті не пошкодували про свій вибір. Не малу вагу при виборі відіграло те, що тур не передбачав нічних переїздів, а також що в ціну включено 5 екскурсій.

Тур дуже динамічний, насичений та пізнавальний. Група налічувала 44 чол. При цьому, керівник групи Олег Смиченко доклав усіх зусиль, щоб забезпечити чітку організацію подорожі, своєчасне прибуття на екскурсійні об'єкти, цікавий супровід під час переїздів. У кожному місті нас чекали досвідчені екскурсоводи, які виконують свою роботу за покликом душі.

Мене особисто дуже вразила Флоренція. Місто з чудовою середньовічною архітектурою, прекрасною природою і особливим шармом. Творіння великих скульпторів часів Відродження наштовхують на думку, що тут зупинився час. Особливого магнетизму та витонченості додають чудернацькі фонтани. Після екскурсії ми самостійно піднялись на площу Мікеланджело, з якої відкривається захоплюючий вид на ціле місто. Для всіх подорожуючих раджу знайти цю площу і побувати на ній, оскільки без цього ви не матимете повної уяви про місто.

Рим не потребує особливих коментарів. Хоча б раз у житті потрібно тут побувати. Величне місто, з яким кожен з нас познайомився вперше з підручника античної історії. Гулюячи містом, щоразу ловила себе на думці, що маю нагоду бачити на живо те, що пропонувалось на картинках на шпальтах підручника. Колиска цивілізації, місто-наддержава, що подарувало людству не лише пам'ятки античної архітектури, а й основи права, державного устрою, основний осередок західного християнства.

Мабуть, не має потреби описувати кожне місто, яке є в програмі цього туру, проте, однозначно можна сказати, що воно не залишить байдужим жодної людини. Подорожуйте, отримуйте приємні емоції, надихайтесь красою, яка оточує! Краще один раз побачити, ніж сто раз почути;)!
Реклама
Відгуки про інші тури