Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудова казкова Чехія

"Хотіла їхати в інший тур, але його відмінили, і зовсім пропало бажання кудись їхати. А ще мороз та слизька дорога... Але те, що важко починається, зазвичай стає чудовою пригодою! "

Відгук туриста Аккорд тур Tet (Вараш) на тур
Поїздка: 23 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Перше кохання... Прага

Нещодавно повернулася з туру "Перше кохання... Прага". Довго не могла всі емоції, що мене переповнюють, викласти у вигляді речень. Це майже не можливо. Але треба, тому: дуже велика подяка агенству "Ліліан Експрес" і особисто Лілії за те, що вмовила мене поїхати у цю подорож; особисто Едуарду Русину, нашому гіду, за людяність, почуття гумору та терпіння; "Акорд-туру" за відмінну організацію подорожі; екскурсоводам за цікаві розповіді та всім туристам за позитив та веселу компанію.

Прага, Карлові Вари, Чеський Крумлов, Бастай - це казка, яку не просто бачиш, а відчуваєш, живеш у ній, і вона залишається з тобою надовго. Хотілося б щоб назавжди, але, здається, наступним часом треба буде закріпити відчуття - відвідати ці місця ще раз))). І неодмінно в групі Едуарда. Дуже чуйна, позитивна і терпляча людина. Завжди відчувалась його присутність, на всі питання знаходились відповіді, навіть, якщо одні й ті самі питання озвучувались 21-й раз)). І навіть на 21-й раз ні позитив, ні почуття гумору його не залишало.

Також хочу подякувати "Акорд-туру" за подарунок до дня народження - екскурсію в Градчани. Кожна з екскурсій в цьому турі - чудова. І просто прогулянки по Празі наодинці, і автобусна оглядова екскурсія однаково цікаві та захоплюючі. Обов'язково повернусь в Чехію. Якщо ви ще там не були, то ця подорож для вас!
Реклама
Відгуки про інші тури