Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вдячність що перший раз - став для мене найкращим днем за кордоном! Вдячність гіду Яні - за можливість відчути себе комфортно в чужій країні!!!!!

"Хочу сказати, якщо уважно слухати гіда та прочитати листівки, які дають на передодні поїздки в турагенстві, то поїздка буде на всі 1000000000%%%%!!!!!!!!!!! Яночка - ви супер гід!! Всім раджу при виборі туру- гіда Яну!!!!!!!!!!."

Відгук туриста Аккорд тур Яна (Суми) на тур
Поїздка: 30 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Для мене це була перша поїздка за кордон, ще й в такий важливий для мене момент  - мій ювілей!! Все було чудово, дякуючи гіду Яні - яка все докладно, доступно нам розповідала, мені було комфортно. Я їхала сама, проте познайомилася з туристами в автобусі, з чудовоую сусідкою - по кріслу, чудова компанія!!! Хочу сказати, що мабудь як і в усіх в колективах бувають "чудасії" в нашій компанії була "парочка " туристів, які робили все, аби зіпсувати поїздку!!! Хочу  ще раз подякувати агенству, гіду, екскурсоводам, моїм "знайомим пасажирам по автобусу" - дякую, що зробили мою поїздку незабутньою, цікавою, яскравою, комфортною!!! Я запамятаю поїздку на все життя, емоції зашкалюють........... Хочу додати, що такі рішення, так би мовити спонтанні, саме таким став для мене подарунок сина  на ювілей - саме цей тур - є СУПЕРОВИМИ!!!!! Раджу всім їздити з таким гідом як був у мене, супер працівник!!!!!!!! Дякую вам що робите для нас незнайоме - легким, цікавим та незабутнім!!!!!!!!!!!!!

А тепер конкретніше про поїздку, а саме про те, що мені особисто зіпсуало настрій та ейфорію від поїздки:

- у нашій групі в атобусі попалася парочка, яка завжди чимось була незадоволена, постійно "з під тишка" підносили неприємні сюрпризи!!!..... мені здалося, що вони їдуть не за емоціями, не за "кайфом" а за конфліктом! вони спочатку робили зауваження гіду, що вона за кордоном України  спитала нас чи ніхто непроти, якщо вона буде розповідати на російській. Всі погодилися!!!! А потім вияснилося, що вони роблять западлянки, оце ніяк незаплануеш, вони ще в автобусі накалювали обстановку!!!!!!

 

Взагалі, я вдячна, що ми можемо обирати мову екскурсії в автобусі - за своїм бажанням!!!!!!   всі екскурсії за кордоном були на російській - нас не запитували, то тут в автобусі, нам зробили всі комфортні умови, нам навіть здалося, що гід це наша "мама". Вона з нами так мовити возилася, "як з писаними торбами".   

 

Хочу сказати, якщо ви їдете в тур такого роду, екскурсія по містам різних країн то гід Яна - супер працівник, гід  з яким всі питання вирішуються в лічені секунди, гід якому ми довірилися і вона зробила все, аби приємні емоції від поїздки лишилися на все життя!!!!!!!!!!!!!!!

Яна Комаринська - ЦЕ АС СВОЄЇ СПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!!

Дякую агенству за тур!!!!!!!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури