Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наш майже красивий вікенд!

"Наш майже красивий вікенд!"

Відгук туриста Аккорд тур Lena (Житомир) на тур
Поїздка: 30 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Наш перший тур Європою. Загалом позитивні емоції. Чотири дні дуже насичена програма, багато цікавої інформації, дивовижні міста, обізнані у своїй справі екскурсоводи. Якщо берете не всі екскурсії, то маєте вільний час. Готелі у задовільному стані, хоча знаходяться далеко від центру, на сніданках голодними не останетесь. В Будапешті ми самостійно добиралися до готелю, місцеві жителі допомогли з купівлею квитка (350HUF одноразовий). Останній день самий слабенький. Відвідали Мішкольц-Тапольце: вода хлорована, відкриті басейни не працювали, сауни оплачуються окремо. Рекомендую платити самим сіті такс, до речі діти не обкладаються податком, вхідні в купальні (на сайті дорослий - 6EUR, у Яни - 10EUR).

Будьте готові до того, що ви не потрапите на свій потяг тільки тому, що Аккорд-тур везе спочатку вас на Термінал А, технічна зупинка буде не заявлених 10 хв., а 25 хв. Дві людини в нас не встигли на свій потяг, замість зазначених у програмі туру 23-30 ми повернулись в 1-00.

Мені пощастило більше: дісталися вокзалу за 3 хвилини до відправлення потягу. Безмежно вдячна не таким принциповим, як Яна, людям за те, що допомогли: дівчатам з туру, Тетяна і Марина позичили гроші (я збиралась купувати білети онлайн, тому не було кешу), касиру, що порадив бігти до провідника і провіднику, який взяв нас зайцями.

Реклама
Відгуки про інші тури