Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур!!! Неймовірні враження!!!

"Як тільки ми прийшли на посадку та познайомились керівником групи, зайняли найкращі місця в автобусі відразу за водієм, зрозуміли, що поїздка обіцяє бути незабутньою!"

Відгук туриста Аккорд тур Natali (Львів) на тур
ще
10
фото
Поїздка: 05 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Отож 1-й день Краків

Кордон ми пройшли феноменально швидко, всього за 40 хвилин. Далі нас чекав королівський Краків, який зустрів нас чудовою погодою, знайомство із містом розпочалося з оглядової екскурсії, де нам розказали багато цікавого та показали найвизначніші місця Кракова. Після закінчення оглядової, частини групи відправилася на факультативні екскурсії, оскільки я не вперше у Кракові я взяла вільний час в місті. Через те, що в Кракові ми були 05.12 день перед святом Миколая у місті панувала казкова атмосфера свята, все світилося, різдвяна ярмарка вабила неймовірними ароматами та різновидами національних смаколиків. Однозначно Краків заслуговує уваги, і має свій особливий шарм та неповторну атмосферу. Рекомендую відвідати також костели які вражають не тільки своєю архітектурою, але й внутрішнім наповненням, що саме Ви там побачите хай це залишається для вас загадкою, але однозначно це змусить затамувати подих.

Другий день подорожі і нас зустрічає як сказала наш екскурсовод бабуся усієї Європи-Прага!

Оглядова екскурсія, під час якої ми встигли побачити чимало, а головне найвідоміший астрономічний годинник Праги, який знаходиться він на стіні міської ратуші, на Староміській площі. Окрім власне годин куранти показують день, місяць, рік, положення знаків Зодіаку і час сходу та заходу Сонця і Місяця. Щогодини Празькі куранти б’ють точний час, а рухомі фігури у циферблаті розігрують середньовічне дійство за участі 12-тьох апостолів, смерті, янгола та фігур, що уособлюють людські гріхи, видовище яке просто заворожує. Після оглядової знову вільний час і відвідування Градчанської площі піднімаючись на яку вам відкриється панорамний вигляд на все місто і на пагорбі вас чекає неймовірний Собор Св. Віта, тут просто без слів це потрібно побачити на власні очі. Також обов'язково потрібно відвідати Карлів міст і ще багато всього, тому в Празі не вистачить одного дня однозначно, щоб побачити все, але зможете побачити багато, це місто в яке хочеться повертатися знову і знову.

Останній день нашої подорожі Відень-Будапешт.

Зранку через те, що ночівля у нас була уже в Австрії, нас зустрічав величний Відень. Місто яке вражає своєю помпезністю, місто від якого перехоплює дух! І як бонус наш екскурсовод Ольга (надіюся, що ім'я вірне), однозначно воно майстер свої справи, тому величезне дякую за чудову екскурсію та море емоцій! Відень це щось неймовірне, з одного боку це розкішна архітектура з іншої це будинок Хундертвассера, тому якщо ви вагалися і думали чи це місто може вас здивувати, повірте це місто ви не зможете забути ніколи.

Будапешт: на жаль ми потрапили в місто досить пізно, і не змогли уже практично нічого побачити, але у нас була чудова прогулянка по набережній Дунаю та головній площі міста, яка уже приготувалася до новорічних свят. Однозначно наступна подорож буде обов'язково з відвідуванням Будапешту.

Що стосується організаційних питань тут все по черзі:

Керівник групи - Ігор Бучок людина яка знає свою роботу, вміє знайти підхід до кожного, та вміє вирішувати конфліктні ситуації. Хочеться йому подякувати за гарний настрій та побажати хороших туристів!!!

Водії та автобус:

Водії професіонали, автобус чистий та охайний!

Готель: Готель був у нас на території Австрії, чистий, охайний, у номері було все необхідне, чудовий сніданок.

Агенство через яке формляли подорож: King Travel  - чудові менеджери, завжди страно підбирають тури який запит Ви їм дали! )))

На завершення хочеться сказати подорожуйте, не жалійте грошей, часу, якщо це ваша перша поїздка закордон і ви думаєте, що ви будете там робити без знання мови і розуміння куди йти - автобусний тур це знахідка для вас, адже про вас подбають і за вас уже все подумають все, що вам залишається це відкривати для себе нові міста та отримувати незабутні враження!!!

Реклама
Відгуки про інші тури