Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший перший автобусний тур який виправдав всі очікування!

"4 міста, купа емоцій та неперевершена команда, яка зробила наш уікенд незабутнім!"

Відгук туриста Аккорд тур Anna (Миколаїв) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 30 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Нещодавно їздила з подружкою у відпустку закордон, тур обрали від компанії «Аккорд Тур», який називався «Наш красивый уикенд» (30.11-04.12), все дуже і дуже сподобалось. Не знаю як описати весь той спектр емоцій, які ми отримали під час подорожі. Тур складався із відвідин 4 міст: Краків, Прага, Відень, Будапешта і в останній день купальня Мішкольц та винна дегустація у Токаї. Не дарма існує таке висловлювання: «Подорож – єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим». Цей тур має багато переваг: за такий короткий період ми побачили багато міст та країн, він без нічних переїздів, ми мали змогу відпочити та набратись сил, і величезним бонусом стала різдвяна атмосфера, яка лише надавала ще більшого шарму цим містам.

Це був мій перший автобусний тур закордон, і рада, що нас супроводжувала така команда професіоналів, яка зробила цю подорож неймовірною та незабутньою. Особливу подяку хочу висловити керівнику групи – Яні Комаринській. Людина, яка відноситься до своєї роботи із надзвичайною відповідальністю, запалом та турботою. Дуже шкода, що не можна самостійно обирати керівника групи, тому що, якби була така можливість Я БИ ОБИРАЛА ТІЛЬКИ ЯНУ. Вона завжди не тільки сто разів проговорювала про таймінг, а ще й про це писала у наші вайбер-групі, коли і де зустрітись, як дістатись, де краще обміняти гроші, все було згідно прописаного плану, який був у інфо-листі і саме завдяки чітким вказівкам Яни та досконалій роботі, ми все встигали і скрізь були завжди вчасно. Я б назвала Яну – автобусною мамою, адже так вона про нас дуже турбувалась))) По Україні я багато подорожувала із різними фірмами (є з чим порівняти), тому із впевненістю можу сказати, що це найкращий керівник групи, якого я коли-небудь зустрічала.

Враження від поїздки на 70% залежать від команди, керівним важелем якого є супроводжуючий групи. Наші очікування виправдались, адже команда нашого туру була найкраща. Автобус був великий та чистий, водії – ввічливі, теж професіонали своєї справи, завжди швидко та найголовніше безпечно забезпечували наш трансфер, в автобусі Яна надавала короткий інформаційний екскурс про міста, в які ми їхали, відео та аудио-матеріал дуже влучно підібраний, екскурсоводи – просто майстри слова, доволі цікаво подавали інформацію, готелі, в які нас селили – чисті та сучасні, із сніданками (шведський стіл).

Тому ще раз хочу подякувати всій команді туру, особливо Яні!

Буду рекомендувати Вашу компанію своїм рідним та друзям для поїздок!
Реклама
Відгуки про інші тури