Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вперше у Парижі!!!!

"Не віриться що гуляєш містом про яке багато читав у книгах, бачив у кіно та новинах. Париж! Спасибі "Аккорду". Приємних подорожей і нових вражень!"

Відгук туриста Аккорд тур b@niR@ (Горохів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 22 листопада 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

     Мріяв побувати в Парижі давно. Не думав що все буде так просто! Заходимо на сайт, вибираємо місто і час. Клік, і ось турагент підбирає маршрут, готель та найзручніше місце в автобусі. Пакуємо валізу, звільняємо в смартфоні місце для нових фото,  не забуваємо паспорт і банківську карту. Поводимо себе чемно на митному контролі і за кілька годин насолоджуємося прогулянкою вечірнім Краковом! Далі - Дрезден, неймовірне та приємне відкриття! Як педантично німці відтворюють втрачене в руїнах місто! Чудова оглядова екскурсія. Якщо не ловити гав, то встигнете попоїсти гарячих німецьких ковбасок та приглянути оригінальний сувенірчик. Саксонська Швейцарія не зважаючи на пізню осінь обдаровує неймовірними краєвидами! І знову в автобус, короткий перекус, перегляд фільмів, кілька повторів улюблених трек-листув у телефоні та чутливий сон на задніх сидіннях. День третій. Ранкова кава з французським (!) круасаном на заправці. Нарешті він - красень Париж! Емоції настільки переповнюють що втома кудись зникає, а ноги несуть, несуть вперед, на площі, проспекти, вулиці та вулички! В напіввуха ти слухаєш чудові розповіді гіда прагнучи ввібрати в себе цей особливий дух Парижа... А ноги невтомно несуть вас все далі і далі: Латинський квартал,  Нотр Дам де Парі, собори, церкви, Лувр, Монмартр, Тріумфальна арка і вежа. Ейфелева вежа! Галантна вдень і кокетлива вночі! Ділові квартали Парижа вражають не менше відбудованих реліквій Дрездена. Приємна ніч у затишному готелі. День четвертий. Ноги несуть у метро. Хочеться чимбільше ввібрати емоцій та вражень. Не віриться що ти гуляєш по місту про яке читав у книгах, бачив у кіно чи в новинах. Емоції зову переповнюють!... День п"ятий. Похмілля від Парижа чудово знімає старовинна Прага. Втоми як не було! Ноги знову несуть назустріч новим враженням. Короткий перепочинок та прекрасний обід (вечеря) на кораблику у приємній компанї:). Вечірня Прага ще більш зворушлива! Таємниці та містика зовсім затуманюють мозок. Тут врятує тільки безкоштовне частування солодощами... День шостий. Брно. Різдвяні базарчики, сувеніри... Час додому. Підкрадається втома... А емоції. Емоції переповнюють, і тримають ще довг-довго, підгодовувані фото та відео з чудового туру. Знову закортіло в Париж!!! ;).

P. S.: автобусний тур - це трохи важко, втомлюють нічні переїзди, треба постійно бути уважним щоб не відстати від групи та не втрапити в халепу, обов"язково мати дрібні злоті, євро та крони, добре коли є банківська картка, і головне - хороший мобільний зв"язок і інтернет. Якщо ви любитель диванного туризму - ваш шлях до готелю з "Олл інклюзів". Якщо хочете СПРАВЖНІХ вражень (за смішні по європейських мірках гроші)   - вам сюди! Приємних подорожей і нових вражень! Я вже хочу в Амстердам, Рим, Венецію і Барселону..

P. P. S.: велике спасибі працівникам "Аккорду" за надану можливість для втілення мрій! Окреме вітання Аллі Омелянській за швидкий та вдалий підбір туру і корисні поради. ХАЙ ЩАСТИТЬ! ВЕСЕЛИХ СВЯТ!!!  
Реклама
Відгуки про інші тури