Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок

"Варто їхати. Багато що залежить в турі від керівника групи. Поселення в готелі - інструктаж перед поселенням. Зупинки в дорозі - де туалети, безкоштовні чи потрібно платити, в якій валюті. Для тих хто в перший раз ці деталі дуже допомагають. "

Відгук туриста Аккорд тур Віталій (Корсунь-Шевченківський) на тур
Поїздка: 12 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Празький експрес + Дрезден Прага, Карлові Вари, Краків

Поїздка пройшла чудово! По дорозі до кордону керівник групи, Маркіян, ознайомив з правилами поведінки в турі а саме а автобусі, на кордоні, в готелі і що це буде коштувати для порушника правил. Також детально розказав про тур яким ми їдемо, які міста побачимо, так сказати нагадав для тих хто не сильно уважно познайомився з туром до посадки в автобус))) Кордон пройшли відносно швидко і поїхали до Кракова. По дорозі нам Маркіян розказав про Польщу, що це за країна і що тут цікавого можна побачити відвідавши екскурсії. Також розказав що ми побачимо в Празі купивши екскурсії які передбачені в цьому місці.  

В Кракові була цікава оглядава екскурсія. Нам роздали туристичні карти Кракова, по якій зручно було орієнтуватися містом. І ми пішли ознайомилюватися з Вавелем, старим містом, з Ягелонським університетом. У нас був чудовий гід, нажаль забув як її звати (. Прогулятися містом скуштували журик в хлібі, дуже смачно. І в 21 годині сіли в автобус і вирушили до Праги. По дорозі були зупинки, де можна було сходити в туалет.  

І в ранці ми вже були в Празі. Ранкова оглядава екскурсія, ознайомилися з старим середмістям, проховою вежою (де є чудова оглядава тераса), соборами, годинником на ратуші, Карловим мостом. Маркіян відвів до місця де можна взяти карти і підказав де і що можна подивитися, в якій годині і де буде початок наших екскурсій. Дальше екскурсія в Праразькому Граді - гід нас чудово ознайомили з цим об'єктом, дальше екскурсія на кораблику. Чудові краєвиди на місто з води! Після поселення в готель. І наступний день у нас був вільний час. Ми дальше ознайомлювалися з містом. І  вечором виїзд додому. Супер поїздка! Дякую всім!  
Реклама
Відгуки про інші тури