Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Супер відпочинок і Різдвяний настрій у подарунок! Тепер до Нового року готові!

"Від подорожі у захваті. Дякуємо за гарний настрій і відпочинок. На тиждень поринули у казку і привезли додому настрій Різдва!"

Відгук туриста Аккорд тур Inna (Бердичів) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 08 грудня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Декабрь 2019
Голосов 9 «
Всі лідери

Відгук на тур Амурні пригоди в Амстердамі і Парижі!!!

Всією родиною дякуємо Аккорд Тур за професійну підготовку поїздки “Амурні пригоди в Амстердамі та Парижі! ”, що стартувала 8.12.2019. Особливо respect керівнику групи № 688 Андрію Нешпіру! Народ знайте, якщо керівник вашої групи Андрій — тур вдасться стовідсотково! Бездоганна робота! Він знає все і про все!

Ми провели незабутній тиждень у Європі! Хоча перед цим довго вагались чи варто їхати до Нідерландів та Франції у грудні. Не сумнівайтесь. Варто! Нідерланди дуже самобутня країна і покаже вам свою унікальність у будь-яку пору року. Нахилені вузькі будиночки пятсотлітнього віку, безліч каналів і мостів дивують. Складно осягнути, як це все можуть збудувати люди. Вперше бачили у Амстердамі таку величезну кількість велосипедів. Там є спеціальна багаторівнева стоянка на 7500 роверів. Вечірній Амстердам із кварталом червоних ліхтарів коментарів не потребує.

Про Париж взагалі розповідати марно. Його треба бачити, щоб відчути всю велич від замків королів до сучасного нового бізнес кварталу. У цьому випадку екскурсії “Все про Париж” та “Вогні нічного Парижу” просто незамінні. І знову ж таки все залежить від людей — отже, якщо на цих екскурсіях ваш гід Іван Іванович, то Париж постане перед вами у всьому багатоманітті! Тонкий гумор, виважена іронія і поміркований сарказм Івана Івановича промчать вас через століття досягнень, падінь і величі Парижа. І це все через призму історичного фактажу. А Ейфелеву вежу вам покажуть так, ніби її щойно збудували спеціально для вас у подарунок.

А ще приємно бачити на власні очі, що в Парижі є пам'ятник нашій Анні Ярославні. Що в музеї Амстердаму на килимі народів окремим візерунком представлено український народ. Що в найбільшому храмі Брюселя серед різдвяних інсталяцій є наш український куточок. Що у Вроцлаві є храм, де служби проходять українською мовою. Тепер у нас є більше спілкування і не лише ми подорожуємо Європою, європейці починають цікавитись Україною. І в цьому є частинка заслуги команди професіоналів Аккорд Туру. Це круто...

Берлін відкрили для себе абсолютно по новому. Вкотре із задоволенням скуштували пиво й рульки на пивних екскурсіях у Берліні та Кракові. За Краків окрема подяка керівнику групи та водіям... А взагалі із гарним сервісом у приємній атмосфері тиждень промайнув як день. Отже, вже не вперше довіряємо організацію нашої подорожі Аккорд Туру. Літні тури звичайно супер, а від цієї подорожі радимо всім і зимові тури також. Народ, пакуйте валізи і подорожуйте!

Р. S. Чим більше екскурсій, тим більше вражень — вкотре переконались. Андрію, сподіваємось ще на подорож з вашим супроводом V
Реклама
Відгуки про інші тури